Komentara: 1
Pregleda: 5470

Besplatna kontrola zdravlja sutra u Aleksandrovu

16.08.2016. u 15:37h
Izvor: Subotica.com
U nastavku akcije unapređenja zdravlja stanovništva na teritoriji grada Subotice besplatna kontrola životnih parametara i deljenje saveta o zdravim načinima života sutra (sreda) će se održati u Aleksandrovu.
Besplatna kontrola zdravlja sutra u Aleksandrovu

Zavod za javno zdravlje Subotica (ZJZS), Crveni krst Subotica i Dom zdravlja Subotica su nastavili i u 2016. godini sa akcijom „Selu u pohode – proveri svoje rizike, kontroliši zdravlje!“.

Akcije besplatne kontrole zdravlja organizuju se već šest godina sa ciljem da promovišu zdravlje i zdrave stilove života u ruralnim sredinama Subotice i da mobilišu stanovnike ovih naselja na kontrolu zdravlja.

U skladu sa tim ZJZS će sutra, 17. avgusta, u vremenskom periodu od 8 do 11 časova održati akcija u MZ "Aleksandrovo" (Beogradski put 161). Svi zainteresovani sugrađani će moći izmeriti krvni pritisak, šećer i masnoće u krvi, te  izmeriti telesnu visinu i težinu i utvrditi svoj BMI (indeks telesne mase).

Kao što je to i dosada bila praksa, lekari Doma zdravlja i ZJZS Subotica će deliti savete o zdravlju.

Iz Zavoda za javno zdravlje Subotica poručuju - da bi došlo do promene i unapređenja zdravlja stanovništva potrebno je da svako učestvuje i brine o svom zdravlju i zdravlju svojih najbližih.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 5470
Povezane teme

zavod za javno zdravlje

crveni krst

merenje krvnog pritiska

kontrola zdravlja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.