Komentara: 11
Pregleda: 5878

Besplatna kontrola zdravlja

19.02.2014. u 14:27h
Izvor: GrO Srpska napredna stranka (SNS)
Savet za zdravstvo subotičkog SNS-a, kojim predsedava dr Đorđević Branko, tokom februara i marta obaviće besplatne lekarske preglede koji imaju za cilј kontrolu zdravlјa stanovništva.
Besplatna kontrola zdravlja

Predviđeno je merenje krvnog pritiska, merenje nivoa šećera u krvi, ultrazvuk abdomena trbuha, ultrazvuk štitaste žlјezde i krvnih sudova vrata. Pored saveta lekara specijalista, građani će biti u mogućnosti i da razgovaraju sa psihijatrom i  socijalnim radnikom o problemima pacijenata i  uslovima života.

Prvi pregledi  počeće na Paliću, 22. februara (subota),  u Zdravstvenoj stanici na Paliću, 9 do 16 časova., zatim  23. februara (nedelјa) u Bačkom Dušanovu, u Rekreativnom centru dr Luke Anđelić, Ul. Ive Lole Ribara br. 1, od 9 do 16 časova.

1. marta (subota), građani sa teritorija MZ "Centar 1", MZ "Centar 2", MZ "Centar 3" i MZ "Dudova šuma" preglede će moći da obave u prostorijama Mesne zajednice "Centar 1", u Ulici  Dimitrija Tucovića 10., od 9 do 16 časova.

2. marta ( nedelјu), i građani MZ "Prozivka" moći će da provere svoje zdravlјe, i to u prostorijama Mesne zajednice Prozivka, u već utvrđenom terminu od 9 do 16 časova.

8. marta (subota) pregledi će se moći da se obave u Bajmoku, u Zdravstvenoj stanici u Bajmoku od 9 do 16 časova, i 9. marta (nedelјa) u Novom Žedniku, u istom terminu od 9 do 16 časova, u prostorijama Mesne zajednice.

Stanovništvo sa Bikova ukoliko želi, pregled može da obavi  2. marta u naselјu Prozivka.

Izvor: GrO Srpska napredna stranka (SNS)
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 11
Pregleda: 5878

Povezana vest

Povezane teme

srpska napredna stranka

besplatni pregled

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.