• Pregleda: 4614

Besplatan priključak na gradski gasovod od 2014. godine

Javno komunalno preduzeće "Suboticagas" od 2014. godine uvodiće domaćinstvima besplatno priključke na gasnu mrežu, uz uslov da unutrašnje instalacije urade o svom trošku.
Besplatan priključak na gradski gasovod od 2014. godine

Ovo će biti moguće s obzirom da se naredne godine završava deobni bilans sa "Toplanom", koji "Suboticagas" staje oko 500 hiljada evra, pa će se sredstva usmeriti u privlačenje novih potrošača.

Lokalni distributer gasa već je ponudio besplatno priključenje 13 objekata predškolske ustanove "Naša radost" na gasnu mrežu, jer će ih, kako tvrde, grejanje ovim energentom stajati upola jeftinije nego do sada. Trenutno su zainteresovana dva obdaništa.

povezane teme

7
niko Odgovori
Bravo!!! tako bi trebalo i sa gradskom vodom i sa gradskom kanalizaciom , imali bi više potrošača...
KZ 77 Odgovori
Ljudi, uvek ovako počinje, kao upola jeftinije itd. Kada se stvori "kritična masa" onda će dizati cene do neba!!!
A posle će nekretninu staviti na doboš zbog ne plaćanja računa!!!
cena Odgovori
Pa kad ce cena gasa biti 4 puta veca 2014. godine. Ko voli da placa, nek izvoli! Da ne kazem o kvalitetu gasa...
Lalo Odgovori
A kada ce kvalitet gasa biti ko u Madjarskoj ?? Tu, je plamen narandzaste boje, a tamo je plave...znaci ovaj nas vrhunski gas od ruske brace je otpad...a sat se vrti.. Nesto tu smrdi!!
S2 Odgovori
Sa ovakvim astronomskim cenama gasa, čisto sumnjam da će besplatno priključivanje navesti mnogo budućih potrošača da se priključe na mrežu. Pre će da prođu kao Toplana, gde već masa ljudi pokušava da se isključi sa sistema grejanja zbog prevelikih računa.
Petrovic Odgovori
Gospodo draga, mozete da delite besplatne prikljucke kada smo mi MAGARCI isplatili sve troskove izgradnje infrastrukture. Posto vi vise nemate te troskove, logicno je da dajete besplatan prikljucak, samo nemojte reci da 20 metrara cevi i prokleta zuta kutija kostaju 1000 eura! Mozda bi vajalo da sada nama , starim korisnicima, lepo polako vracate te pare kroz besplatnu isporuku gasa u toj vrednosti! A oni koji zele da se prikljuce na gasovod neka plate svoj deo!
Ovako ispada da se KITITE TUDJIM PERJEM!
Pozdrav preposhtenim gasoshima!
drvo Odgovori
nije ni cudo,kad i ovi do sada sto su uvukli gas,podizanjem kredita,sad proklinju ..i mole boga da ne ostanu bez imovine zbog bankarskih kredita a cena gasa otisla u nebooo
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.