Komentara: 3
Pregleda: 4468

Besplatan IT kurs na Otvorenom univerzitetu

15.04.2021. u 12:51h
Izvor: Subotica.com
Od kraja aprila do sredine juna, na Otvorenom univerzitetu Subotica, realizovaće se besplatan IT kurs za stvaranje internet sadržaja. Kurs će se sastojati iz teorijskih predavanja i praktičnog grupnog i individualnog rada, a planirani broj polaznika je 10.
Besplatan IT kurs na Otvorenom univerzitetu

Kurs će pokrivati pet različitih tema, a to su vlog (pet nastavnih jedinica), jutjub šou (pet nastavnih jedinica), potkast (pet nastavnih jedinica), vebinar (pet nastavnih jedinica) i kako profitirati od postavljanja sadržaja na internet (tri nastavne jedinice). Planirano je da se obrađuju po tri nastavne jedinice nedeljno, kojima će se polaznicima preneti znanje i praktično obučiti iz oblasti kreiranja internet sadržaja.

Predavač na kursu biće Željko Crnjaković, stručnjak sa višegodišnjim iskustvom iz oblasti kreiranja internet sadržaja, direktor Agencije za digitalni sadržaj "Solutium" i menadžer "InfostudHub" u Subotici.

Ukoliko epidemiloška situacija bude povoljna, kurs će se realizovati u prostorijama Otvorenog univerziteta uz poštovanje svih epidemiloških mera, a u slučaju zabrane okupljanja i organizacije kursa, isti će se realizovati u onlajn formatu.

Zainteresovani polaznici prijave (ime i prezime, i-mejl adresa i kontakt telefon) mogu poslati do petka, 23. aprila, elektronskim putem na ivona@openunsubotica.rs. O početku realizacije kursa kandidati će biti obavešteni putem i-mejla do 26. aprila.

IT kurs je besplatan za sve polaznike i realizuje se u okviru prekograničnog projekta "IT community region – Stvaranje i podsticanje zajedničke prekogranične preduzetničke IT zajednice", koji u partnerstvu sprovode Otvoreni univerzitet Subotica, Učilište "Studium" Vukovar, Razvojna agencija Vukovar i Regionalna razvojna agencija Panonreg.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 nedelju
Komentara: 3
Pregleda: 4468
Povezane teme

Otvoreni univerzitet Subotica

kursevi na Otvorenom univerzitetu

besplatan kurs

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.