Komentara: 9
Pregleda: 4733

Berbanski dani 2014: Humanitarna akcija Rotari kluba

18.09.2014. u 16:57h
Izvor: Subotica.com
U subotu, 20. septembra 2014. godine, Rotari klub Subotica 17. put organizuje humanitarnu akciju „Plodovi humanosti“ u okviru turističke manifestacije „Berbanski dani“ na Paliću.
Berbanski dani 2014: Humanitarna akcija Rotari kluba

Članovi Rotari kluba Subotica, zajedno sa svojim gostima, pripremaju i prodaju hranu i piće, a sav prihod je namenjen u humanitarne svrhe. Akcija je prepoznata kao jedna od najvećih u Rotari pokretu u zemlji i okruženju, ali i među stanovništvom Subotice i okoline, te smo prethodnih godina u proseku prodavali oko 4500 jedinica hrane i isto toliko pića.

Ove godine prikupljena sredstva će biti usmerena na dve strane: u skladu sa dogovorom svih Rotari klubova na teritoriji Srbije, u zajednički projekat klubova koji se odnosi na pomoć postradalima u majskim poplavama, i u skladu sa opredeljenjem članstva Rotari kluba Subotica, na podršku edukaciji i znanju mladih, tako što će biti finansirani određeni projekti iz oblasti obrazovanja i podeljene stipednije srednjoškolcima i studentima lošeg materijalnog stanja.

Način na koji građani mogu da pomognu akciju jeste donacija za koju će za uzvrat dobiti  bonove po ceni od 200 dinara za hranu i 100 dinara za piće, koji će moći da se preuzmu u subotu od 9,30 - 18 časova kod  ženskog štranda na Paliću.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 4733

Povezana vest

Povezane teme

rotary klub palić

rotary klub

berbanski dani

berbanski dani na paliću

rotari klub subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.