Komentara: 7
Pregleda: 3638

Bazen u Dudovoj šumi spreman za zimsku sezonu

04.10.2018. u 13:24h
Izvor: Subotica.com
Bazen u Dudovoj šumi spreman za zimsku sezonu

Dolaskom hladnijeg vremena, rukovodstvo JKP "Stadion" donelo je odluku da podigne zaštitni balon iznad glavnog bazena u Dudovoj šumi, kako bi se sportistima, rekreativcima i svim zainteresovanim sugrađanima omogućilo korišćenje ovog primarno otvorenog bazena i u zimskom periodu.

- Pripreme za predstojeću zimsku sezonu, započele su još pre dve nedelje, kada smo ispustili vodu i očistili bazen. Uradili smo remont u filterskoj stanici, potom smo ofarbali dno bazena i postavili jedan deo novih ankera, čime smo se spremili za postavku zaštitnog balona - objašnjava Robert Tot, direktor JKP "Stadion".

Bazen u Dudovoj šumi spreman za zimsku sezonu

Iako se u narednim danim najavljuju prijatni vremenski uslovi, s dnevnom temperaturom iznad 20 stepeni, noći su hladne, te je upravo to razlog zbog kojeg se sa pokrivanjem bazena započelo još u ponedeljak.

- Tokom noći temperatura se spusti i do 5 stepeni, a ukoliko bismo grejali bazen koji nije nadkriven, imali bismo velike gubitke i troškove. Zbog toga smo odlučili da, kada smo već promenili vodu i sredili bazen, postavimo zaštitni balon i tako omogućimo građanima njegovo korišćenje. Balon je postavljen i bazen je od danas spreman da započne s redovnim radom - poručuje Tot.

Bazen u Dudovoj šumi spreman za zimsku sezonu

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 3638
Povezane teme

bazen u dudovoj šumi

jkp stadion subotica

pokriveni bazen

robert tot

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.