• Pregleda: 2952

Bazen u Dudovoj šumi spreman za zimsku sezonu

Bazen u Dudovoj šumi spreman za zimsku sezonu

Dolaskom hladnijeg vremena, rukovodstvo JKP "Stadion" donelo je odluku da podigne zaštitni balon iznad glavnog bazena u Dudovoj šumi, kako bi se sportistima, rekreativcima i svim zainteresovanim sugrađanima omogućilo korišćenje ovog primarno otvorenog bazena i u zimskom periodu.

- Pripreme za predstojeću zimsku sezonu, započele su još pre dve nedelje, kada smo ispustili vodu i očistili bazen. Uradili smo remont u filterskoj stanici, potom smo ofarbali dno bazena i postavili jedan deo novih ankera, čime smo se spremili za postavku zaštitnog balona - objašnjava Robert Tot, direktor JKP "Stadion".

Iako se u narednim danim najavljuju prijatni vremenski uslovi, s dnevnom temperaturom iznad 20 stepeni, noći su hladne, te je upravo to razlog zbog kojeg se sa pokrivanjem bazena započelo još u ponedeljak.

- Tokom noći temperatura se spusti i do 5 stepeni, a ukoliko bismo grejali bazen koji nije nadkriven, imali bismo velike gubitke i troškove. Zbog toga smo odlučili da, kada smo već promenili vodu i sredili bazen, postavimo zaštitni balon i tako omogućimo građanima njegovo korišćenje. Balon je postavljen i bazen je od danas spreman da započne s redovnim radom - poručuje Tot.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

7
PSIHOLOSKINJA Odgovori
Samo da i ovaj ne bude svinjac kao onaj na Prozivci.
Dudi Odgovori
Suuuper... Da li je stvarno potrebno praviti samopromociju od stvari koje se podrazumevaju... Razumeo bih da je vest tipa cena karte, radno vreme i sl. ovako je jasna poenta. Direktore već kad idete službenim kolima po banjama u mađarsku primenite nešto od onoga što vidite... Uložite neki dinar u onaj naš bunker ne mora sve da ode u džepove... ;)
Soulless
Eh da su samo putovanja po Mađarskim banjama, ima tu još koje čega. Zavidan nivo znanja jednog bivšeg trgovačkog putnika jedne subotičke renomirane firme za grejanje i klimatizaciju, a sada "direktora" u objašnjavanju zbog čega ustvari postavljaju balon na otvoreni bazen ... zbog niske temperature i gubitaka koje će imati JKP Stadion ako ga ne postave ... to građani Subotice nisu znali, trebao je stručnjak Tot da ih prosvetli. Da se razumemo bio balon na bazenu ili ne on će uvek biti u gubitku i sa velikim troškovima. Pogotovo sad zimi zbog grejanja i vode i vazduha u balonu. Taj bazen nema sile ni leti, a pogotovo zimi da zaradi te pare od posetilaca koje se potroše na održavanje, grejanje, HEMIJU itd. prema tome gubitak i trošak u najavi ... neka Grad će da pokrije sve gubitke, a "direktor" će i dalje da živi ko bubreg u loju u JKP Stadionu, bez obzira što i "njegovi" i oni "koji nisu njegovi" znaju kakve se radnje dešavaju tamo. U ovoj situaciji SAMO ON NIJE NA GUBITKU!
Joso Odgovori
E neka si nam rekao... Samo da pitam da li cemo i ove godine dobijati "osmeh" umesto karte za dati novac ili cete se unormaliti...
Kule Odgovori
Malo smo ljubomorni?
pere Odgovori
E neka si nam to sve ispričao profeore, jesi se malo ugojio?
Ptica trkacica Odgovori
Jel to zutaci bojkotuju bazen u d.sumi?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.