Komentara: 15
Pregleda: 13378

Bazen u Dudovoj šumi dobija novi balon u decembru

04.10.2016. u 16:31h
Izvor: TV Subotica
Gradski bazen u Dudovoj šumi, uskoro će dobiti nov, moderan zaštitni balon, koji će unaprediti postojeće uslove i smanjiti troškove grejanja. Očekuje se da će novi balon biti postavljen u prvoj polovini decembra.
Bazen u Dudovoj šumi dobija novi balon u decembru

Zaštitni balon na Gradskom bazenu, već 20 godina omogućava plivačima, vaterpolistima i rekreativcima da se i tokom hladnih dana bave vodenim sportovima. Međutim, zub vremena odavno je učinio svoje, što je bio alarm rukovodstvu JKP „Stadion“ i lokalnoj samoupravi da izdvoje sredstva za nov, moderan balon. Ugovor sa proizvođačem će biti potpisan najkasnije sutra, a radove na postavljanju izvodiće radnici JKP „Stadion“.

- "Raspisali smo javnu nabavku i Grad nam je obezbedio 10 miliona dinara iz budžeta za novi balon. Posao je dobila firma iz Slovenije, koja je poznata po svom kvalitetu. Balon je sa duplom membranom i mislim da će se ostvariti veće uštede sa novim balonom.  Očekujem da se umanje troškovi za 50% što bi nam omogućilo da ušteđeni novac preusmerimo na poboljšanje uslova na objektu Gradskog bazena. Nadam se da će sportisti i građani biti zadovoljni sa balonom, koji je proziran, što omogućuje  prirodnu svetlost u toku dana odnosno smanjenje potrošnje električne energije za osvetljenje." - rekao je Robert Tot, direktor JKP "Stadion"

Bazen u Dudovoj šumi dobija novi balon u decembru

Osim postavljanja novog zaštitnog balona, JKP „Stadion“ radi  i na konstantnom unapređenju uslova u sportskim objekatima pod ingerencijom Grada.

U Hali sportova parketi su dobili novi sjaj, postavljene su nove stolice, poboljšani su uslovi za sportiste i u medija centru, a očekuju se i radovi na osvetlenju oba terena. Na Gradskom stadionu u toku su radovi na postavljanju reflektora, koji bi trebalo da zasijaju do kraja godine, a teren sa veštačkom travom dobio je tribine i zaštitnu ogradu. Na Stadionu malih sportova u toku su radovi na kompresoru za predstojeću sezonu na ledu, a nabavljena je i mašina za glačanje leda koja će dodatno unaprediti postojeće uslove. 

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 7 godina i 6 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 13378
Povezane teme

bazen u subotici

gradski bazen

bazen u dudovoj šumi

bazen dudova šuma

jkp stadion subotica

kupanje na bazenima

pokriveni bazen

robert tot

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.