Komentara: 123
Pregleda: 9462

Bazen "niče" i brže od rokova

26.12.2011. u 14:19h
Izvor: SuMedija
Bazen "niče" i brže od rokova
Radovi na izgradnji zatvorenog bazena na „Prozivci“ idu čak i brže od planirane dinamike, pa ako vremenski uslovi to dozvole, Subotičani će dobiti bazen i pre prvog dana juna, što je krajnji rok za završetak izgradnje.
Rade Kašić, šef gradilišta, istakao je i da je sva prateća oprema za kompleks već naručena, pa ne postoji bojazan da u Subotici ostane još jedan skelet u nasleđe.

- Idemo i ispred zacrtane dinamike. U ovom trenutku u toku su završni radovi na stubovima i zidovima ispod velikog bazena, a do kraja nedelje biće izbetonirana bazenska ploča i počeće se gradnjom zidova bazena – rekao je za naš portal Rade Kašić.

On je dodao su temelji za ceo kompleks već gotovi, te da se u ovom trenutku armiraju temeljni zidovi za prvu etažu objekta.

- Sva prateća oprema za kompleks, poput pločica, velnes sadržaja i drugih „sitnica“ je već poručena i isporuka se očekuje krajem januara, kada ćemo verovatno početi i sa radovima na krovnoj konstrkuciji. Za sada, situacija na gradilištu je sjajna i očekujemo da će tako biti i do kraja radova – istakao je Kašić.
Josip Kovač Striko, direktor Direkcije za izgradnju grada, potvrdio je da radovi na izgradnji zatvorenih bazena teku po svim zacrtanim planovima i izrazio je uverenje da će ceo posao biti gotov u zacrtanim rokovima.
Bazen - Subotica - Prozivka
Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 123
Pregleda: 9462
Povezane teme

Josip Kovač Striko

bazen u subotici

bazen prozivka

bazen na prozivci

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.