Komentara: 0
Pregleda: 2018

Basket: Turniri Prvenstva Srbije u petak u Bačkoj Topoli, za vikend na salašu "Đorđević"

22.07.2021. u 12:21h
Izvor: Subotica.com
Nakon uspešnog i posećenog turnira u centru Subotice, karavan basket 3x3 Roda Prvenstva Srbije nastavlja se u našoj neposrednoj blizini. Turnir u Bačkoj Topoli se igra u petak, dok će za vikend biti održan na salašu "Đorđević".
Basket: Turniri Prvenstva Srbije u petak u Bačkoj Topoli, za vikend na salašu "Đorđević"

Još se nisu slegli utisci sa turnira koji je održan u srcu Subotice, na kojem su nastupili seniori, juniori i dečaci i devojčice uzrasta do 13 godina, a ljubitelji ulične košarke moći će da gledaju nova nadmetanja pod obručem na dve lokacije na krajnjem severu Bačke.

Turnir u Bačkoj Topoli igra se u u petak, 23. jula, na Manifestacionom trgu, na dva terena sa specijalnom podlogom, sa početkom u 15 časova. Mogu se prijaviti seniori, juniori i U12. Ukupan nagradni fond za Bačku Topolu iznosi 120.000 dinara, a finalisti dobijaju sportsku opremu Košarkaškog saveza Srbije. Prijavljeno je 8 juniorskih, 11 seniorskih i četiri U12 timova.

Basket: Turniri Prvenstva Srbije u petak u Bačkoj Topoli, za vikend na salašu "Đorđević"Što se tiče turnira na salašu "Đorđević", on će se igrati dva dana (subota i nedelja), na jednom terenu. Prvi meč u subotu igra se u 14 časova, u nedleju od 15 časova.

Nagradni fond, uz sportsku opremu, za seniore je 1. mesto 140.000, za 2. mesto 20.000 i 3. mesto 10.000. Subota je dan koji je predviđen za grupnu fazu takmičenja. Četvrtfinalisti nastavljaju takmičenje narednog dana. Mogu da se prijave ekipe (3+1) seniora, juniora i dece od 13 godina.

Više informacija i prijavljivanje putem telefona 061/680-87-42 (Srđan).

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika za odigravanje turnira organizator će blagovremeno obavestiti javnost.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2018
Povezane teme

basket

turnir u basketu

basket 3x3

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.