• Pregleda: 2301

Balkanski šampionat u vožnji zaprega na Kelebiji

U organizaciji Saveza za konjički sport Srbije i Konjičkog kluba "Favorit" na ergeli "Kelebija" od petka do nedelje biće održan Balkanski šampionata u vožnji zaprega.
Balkanski šampionat u vožnji zaprega na Kelebiji

Na šampionatu učestvuje 14 reprezentativaca iz Mađarske, Hrvatske, Rumunije i Srbije koji će se u 7 zaprega boriti za titulu najboljeg na Balkanu u disciplinama dresura i maraton.

Takmičenje se organizuje pod prismotrom brojnih zvaničnika međunarodne konjičke federacije koji su do sada pripremu ocenili visokim ocenama i dali preporuku brojnim zemljama iz okruženja za učešće na ovom takmičenju.

Reprezentacija Srbije postiže dosta uspeha na sličnim takmičenjima tokom sezone, što je prepoznato i od strane OK Srbije i Ministarstva za sport koji su zajedno sa Gradom Suboticom pomogli  organizaciju ovog takmičenja.

Zvanično otvaranje  je u petak od 11 časova, a zatvaranje takmičenja i svečana dodela pehara i medalja  ja zakazana za  nedelju od 11časova.

Izvor: RTV City

povezane teme

1
student Odgovori
Bravo Milenko. Živ nam bio još puno godina!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.