Komentara: 1
Pregleda: 2686

Balkanski šampionat u vožnji zaprega na Kelebiji

18.06.2015. u 15:31h
Izvor: RTV City
U organizaciji Saveza za konjički sport Srbije i Konjičkog kluba "Favorit" na ergeli "Kelebija" od petka do nedelje biće održan Balkanski šampionata u vožnji zaprega.
Balkanski šampionat u vožnji zaprega na Kelebiji

Na šampionatu učestvuje 14 reprezentativaca iz Mađarske, Hrvatske, Rumunije i Srbije koji će se u 7 zaprega boriti za titulu najboljeg na Balkanu u disciplinama dresura i maraton.

Takmičenje se organizuje pod prismotrom brojnih zvaničnika međunarodne konjičke federacije koji su do sada pripremu ocenili visokim ocenama i dali preporuku brojnim zemljama iz okruženja za učešće na ovom takmičenju.

Reprezentacija Srbije postiže dosta uspeha na sličnim takmičenjima tokom sezone, što je prepoznato i od strane OK Srbije i Ministarstva za sport koji su zajedno sa Gradom Suboticom pomogli  organizaciju ovog takmičenja.

Zvanično otvaranje  je u petak od 11 časova, a zatvaranje takmičenja i svečana dodela pehara i medalja  ja zakazana za  nedelju od 11časova.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2686
Povezane teme

ergela kelebija

konjički klub

konjički sport

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.