Komentara: 31
Pregleda: 4290
Foto

Bakić: Pokrajina opredelila 170 miliona za putnu infrastrukturu u Subotici

21.03.2022. u 15:35h
Izvor: Subotica.com
Pokrajinska vlada, preko Fonda za kapitalna ulaganja, opredelila je 170 miliona dinara za izgradnju i rehabilitaciju saobraćajnica u Subotici. Ova sredstva doprineće ravnomernom razvoju kako gradske, tako i prigradske i seoske putne mreže, rekao je gradonačelnik Stevan Bakić.
Bakić: Pokrajina opredelila 170 miliona za putnu infrastrukturu u Subotici

Iz gradske kase ove godine opredeljeno je 50 miliona dinara za izgradnju i rekonstrukciju putne infrastrukture, dok je Pokrajinska vlada obezbedila još 170 miliona dinara. Zahvaljujući ovim sredstvima biće rešeni brojni infrastrukturni problemi.

- Između ostalog, u narednom periodu biće rekonstruisan Novosadski put, odnosno obilaznica oko Palića, u dužini od oko 5 kilometara - najavio je gradonačelnik Stevan Bakić - Ovo će dodatno osnažiti turističku ponudu na Paliću koji je svrstan u top 6 turističkih destinacija u Srbiji.

Bakić: Pokrajina opredelila 170 miliona za putnu infrastrukturu u SuboticiU narednom periodu očekuje se početak radova na izgradnji kolovoza u Jasenovačkoj ulici na Paliću, kao i radovi na rekonstrukciji Ulice Arsenija Čarnojevića. 

- Biće završena i Ulica Luke Botića u MZ Dudova šuma, kao i 2. vinogradi u Čantaviru.

Bakić je obišao Cvetnu ulicu na Paliću u kojoj se danas završavaju radovi na izgradnji kolovoza u dužini od 230 metara.

- Vrednost ovih radova je 9 miliona dinara, a sredstva je obezbedio Grad. Podsećam da su pre nekoliko dana okončani radovi na rekonstrukciji Ulice Jovana Mikića koja važi za jednu od najprometnijih saobraćajnica u tom delu grada. I za ove radove sredstva, u visini od 14,5 miliona dinara, je opredelio Grad. 

Izvor: Subotica.com
Obilazak radova na asfaltiranju Cvetne ulice na Paliću Obilazak radova na asfaltiranju Cvetne ulice na Paliću Obilazak radova na asfaltiranju Cvetne ulice na Paliću Obilazak radova na asfaltiranju Cvetne ulice na Paliću Obilazak radova na asfaltiranju Cvetne ulice na Paliću Obilazak radova na asfaltiranju Cvetne ulice na Paliću Obilazak radova na asfaltiranju Cvetne ulice na Paliću Obilazak radova na asfaltiranju Cvetne ulice na Paliću
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 1 mesec
Komentara: 31
Pregleda: 4290
Povezane teme

Asfaltiranje ulica u Subotici

stevan bakić

rekonstrukcija putne infrastrukture

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.