Komentara: 96
Pregleda: 8333

Bakić novi predsednik subotičkog odbora SNS-a

20.05.2023. u 12:49h
Izvor: Subotica.com
Na trećoj Izbornoj skupštini Gradskog odbora Srpske napredne stranke Subotica, održanoj 18. maja u kongresnoj sali Velike terase na Paliću, jednoglasnom odlukom prisutna 143 delegata, za predsednika Gradskog odbora izabran je Stevan Bakić.
Bakić novi predsednik subotičkog odbora SNS-a

Nakon podnošenja izveštaja konstatovano je da je pristigla samo jedna kandidatura i da su svi delegati jednoglasno podržali Stevana Bakića za predsednika subotičkog odbora.

Bakić se zahvalio na podršci i istakao da će potpredsednici odbora biti izabrani na sledećoj sednici, dok će Aleksandar Medaković biti sekretar.

U svom obraćanju Bakić je rekao da je u Srpskoj naprednoj stranci upoznao mnogo dobrih ljudi te stranku doživljava kao svoju drugu porodicu. Dodao je da je prvi ključni razlog dobrih rezultata u Subotici politika mira i stabilnosti koju mudro i državnički vodi predsednik Aleksandar Vučić. Ta politika, podvukao je, napravila je ambijent u kojem mi možemo da planiramo, projektujemo i realizujemo investicije. Drugi ključni razlog su ogromna sredstva uložena u grad sa viših nivoa vlasti, Pokrajinske vlade i Vlade Republike Srbije, i to od 2016. pa do danas, ističući da nijedna vlast nije toliko sredstava dala gradu Subotici kao Srpska napredna stranka. Kao treći ključni razlog je, kaže Bakić, finansijska stabilnost gradskog budžeta i izmirene sve obaveze, bez dugovanja i sa dovoljnom količinom sredstava na računu.

Bakić novi predsednik subotičkog odbora SNS-aBakić novi predsednik subotičkog odbora SNS-aIzbornoj skupštini, koja je počela minutom ćutanja za tragično nastradale u beogradskoj školi i Mladenovcu, prisustvovali su koordinator za Severnobački okrug ispred Izvršnog odbora Dragan Popović i pomoćnik koordinatora Bruno Kilić, dosadašnji poverenici GrO SNS Robert Balko Mačai i Bojan Šoralov, republički i pokrajinski poslanici, članovi Gradskog odbora i brojni drugi gosti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 meseci i 4 nedelje
Komentara: 96
Pregleda: 8333
Povezane teme

srpska napredna stranka

stevan bakić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.