Komentara: 7
Pregleda: 2065

Bakić i Pastor čestitali Božić Subotičanima koji ga obeležavaju po gregorijanskom kalendaru

24.12.2020. u 12:15h
Izvor: Subotica.com
Bakić i Pastor čestitali Božić Subotičanima koji ga obeležavaju po gregorijanskom kalendaru

Danas je Badnji dan za one koji slave po gregorijanskom kalendaru. Svečana trpeza je posna, te će riba i pasulj biti na stolu gotovo svih koji danas slave, dok će se dan kasnije, za Božić, uživati u pečenici, ali i slasnim đakonijama.

Svima koji slave ovaj veliki hrišćanski praznik u naredna dva dana redakcija portala SUBOTICA.com želi srećan Badnji dan, a zatim i srećan Božić, u nadi da će ga provesti u njaboljem zdravlju, u toplom domu, uz porodicu i najbliže, u duhu praznika rođenja Hristovog.

SREĆAN BADNJI DAN, SREĆAN BOŽIĆ!

* * * * * * * * * *

Božićna i novogodišnja čestitka gradonačelnika Stevana Bakića

Bakić i Pastor čestitali Božić Subotičanima koji ga obeležavaju po gregorijanskom kalendaruSvim građanima Subotice koji Božić slave po gregorijanskom kalendaru upućujem srdačne čestitke, uz želju da ovaj veliki hrišćanski praznik provedu sa svojim najbližima u zdravlju, miru i sreći. U uverenju da ćemo se tokom predstojećih prazničnih dana ponašati odgovorno i poštovati preventivne mere, neka vaše domove ispune ljubav, toplina i radost. 

Srećan Božić! Srećna i uspešna Nova 2021. godina!

* * * * * * * * * *

U ime Skupštine grada Subotice, Božić svim sugrađanima koji ga slave po gregorijanskom kalendaru, čestitao je predsednik gradske skupštine Balint Pastor.

Bakić i Pastor čestitali Božić Subotičanima koji ga obeležavaju po gregorijanskom kalendaruPredstojeće praznike provedite u miru i blagostanju, radujući im se u krugu vaših najmilijih. Ove godine, zbog opšte epidemiološke situacije, nećemo moći zajednički proslaviti praznik na način kako bismo to želeli, ali neka nas to podstakne da budemo još odgovorniji prema sebi i drugima u našoj sredini.

Iskreno verujući kako će nam Božićno svetlo doneti veselije i bolje sutra, neka vam svima ljubav, nada i mir ulepšaju praznične dane.

Srećan i blagoslovljen Božić!

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 4 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 2065
Povezane teme

katolički božić

božić

novogodišnje čestitke

gregorijanski kalendar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.