Komentara: 2
Pregleda: 2515

Bačka 1901 igrala nerešeno sa šampionom Srpske lige

04.06.2017. u 13:20h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 u poslednjem kolu šampionata odigrala je nerešeno 1:1 sa Bratstvom u Prigrevici. Tim Slobodana Kustudića u prvom poluvremenu je vodio protiv lidera Srpske liga Vojvodina, ali je u nastavku domaći tim uspeo da izjednači.
Bačka 1901 igrala nerešeno sa šampionom Srpske lige

Subotičani su iskoristili veću inicijativu i već u 10. minutu stigli do prednosti. Nakon odlične asistencije Nađa Zolnajić je "crvenim đavolčićima" doneo prednost. Mogla je mlada ekipa Bačke i da udvostruči prednost, ali je posle šuta Nađa dobro intervenisao Ivanović i sačuvao mrežu Bratstva.

Pokušavali su domaći igrači da poravnaju rezultat, bili su neprecizni Nosković, Šveljo i Makar, a i Tasić se istakao dobrim odbranama. Utakmica se bližila kraju i sve je ukazivalo da će bodovi otići u Suboticu. Međutim u finišu meča Vuković je uspeo da zatrese mrežu Subotičana  i poravna rezultat za konačnih 1:1.

Bratstvo - Bačka 1901 1:1 (0:1)
Vuković 86' - Zolnajić 10'

Bratstvo: Rašeta, Ivanović, Vladetić, Grabež, Vejnović, Vuković, Bajčev (Balabanović), Makar (Nosković), Slavuljica, Bursać, Šveljo.

Bačka: Tasić, Milikić, Stošić (Bačić), Kiš, Bursać, Šijačić (Temunović), Sili, Spremo, Vojnić (Francišković), Zolnajić, Nađ.

Bačka je prvenstvenu trku okončala na šestom mestu Srpske lige, grupa Vojvodina, sa 41 osvojenim bodom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2515
Povezane teme

fk bačka

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.