Komentara: 26
Pregleda: 37688

Automobil naleteo na "putare" na auto-putu, šestoro povređenih, nakon dva časa normalizovan saobraćaj

05.01.2022. u 11:44h > 14:38
Izvor: Subotica.com
Automobil naleteo na "putare" na auto-putu, šestoro povređenih, nakon dva časa normalizovan saobraćaj
Foto: Toni Bedalov, RTS

Na auto-putu, u traci pravca Novi Sad - Subotica, između petlja Bačka Topola i Novi Žednik (44. kilometar) oko 10:20 časova desila se saobraćajna nezgoda u kojoj se prevrnulo teretno vozilo, pri čemu su dve osobe povređene. Po prvim informacijama putničko vozilo je naletelo na teretno i tom prilikom došlo je do povređivanja više lica.

Saobraćaj iz pravca Novog Sada se privremeno preusmeravao na petlju "Bačka Topola" dok je traja uviđaj. Građani su sa lica mesta javljali da se u koloni prema Subotici, ispred prevrnutog vozila, stvorila dugačka kolona i saobraćaj je u tom bio u zastoju. Kako saznajemo oko 12:40, nešto više od dva časa nakon saobraćajne nezgode, saobraćaj je normalizovan.

U subotičkoj bolnici saznajemo da je u ovoj saobraćajnoj nezgodi ukupno šestoro povređenih, među njima i jedno dete. Srećna okolnost je što su svi lakše povređeni i neće biti potrebe da budu zadržani na bolničkom lečenju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 3 meseca
Komentara: 26
Pregleda: 37688
Povezane teme

saobraćajna nezgoda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.