Komentara: 1
Pregleda: 3052

Autodepo na Prozivci do kraja januara 2012.

23.12.2011. u 00:38h
Izvor: Dnevnik Online
Autodepo na Prozivci do kraja januara 2012.

Zemljani radovi na izgradnji auto-depoa na Prozivci u Subotici se privode kraju. Pored starog auto-depoa, gradi se novi, gde će se pružati i usluge parkiranja za putnička i teretna vozila. Objekat se gradi na površini od 2,17 hektara i biće mesta za 60 teretnih i 50 putničkih vozila. Investicija košta oko 14 miliona dinara.

- Ako sve bude teklo po planu, radovi će biti završeni do kraja januara naredne godine. Pored toga što će moći tu da se parkiraju autobusi i kamioni, biće mesta i za putničke automobile. Tako da ako neko dođe u goste, moći će kod nas da ostavi automobil, uz malu nadoknadu na 24 časa.

Učestale su krađe automobila i oštećenja vozila i na ovaj način će vozači biti sigurni da su njihovi četvorotočkaši na sigurnom. Rasveta se postavlja i narednih dana bi trebalo da se postave kablovi i betonski stubovi, zatim ide ograda, kamere i drugo - rekao je direktor JKP „Parking” Milorad Slijepčević.

Pored novih parkinga, na auto-depou izgrađeno je i preko 100 novih parking mesta, u koje je uloženo 10 miliona dinara.

Izvor: Dnevnik Online
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 3052
Povezane teme

jkp parking subotica

Milorad Slijepčević

autodepo subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.