Komentara: 2
Pregleda: 4617

Audicija za Stand up komičara

17.07.2013. u 15:59h
Izvor: RTV Yueco
U Subotici se u subotu organizuje prva audicija nacionalnog karaktera za Stand up komičara, popularnu disciplinu koja ima za cilj da nasmeje publiku, a koja je već godina veoma popularna u Americi.
Audicija za Stand up komičara

U pitanju je audicija za novi TV show koji će se od jeseni emitovati na Happy televiziji, pod nazivom “Najbolji stand up komičar”.

Po rečima organizatora oni nude dva stvari koje ljudima u Srbiji nedostaju, a to je posao i smeh. Posao za najboljeg komičara, a smeh za ljude u Srbiji. Audicija će se organizovati u Dečijem pozorištu od 18 časova, a prijave se mogu vršiti i lično na dan audicije.

Subotičanin Silvan Vesnić već četiri godine bavi se stand up komedijom. Prema njegovim rečima stand up komedija nije pričanje viceva publici, nego iznošenje svoje životne priče, odnosno fikcije, na jedan zanimljiv i duhovit način.

Audicija za Stand up komičara

 Svaki takmičar mora da pripremi svoje autorsko delo u trajanju od 5 do 10 minuta koje će prezentovati publici. Oni koji se u subotu pokažu kao zanimljivi proći će u naredni krug, odnosno u uži izbor od 50 komičara, koji će se održati u septembru, a ukoliko se i tamo pokažu kao dovoljno duhoviti, imaće prilike da u živim emisijama na televiziji Happy, dobiju zvanje, najboljeg stand up komičara u Srbiji.

Audicija će se održati u subotu od 18 časova u Dečijem pozorištu, a svi koji žele da se prijave na licu mesta trebalo bi da dođu bar sat vremena ranije. Ulaz na audiciju, koja će biti snimana, je slobodan i organizatori očekuju veliki broj Subotičana koji će imati prilike da se nasmeju duhovitim takmičarima.

Audicija za Stand up komičara

Izvor: RTV Yueco
Audicija za Stand up komičara Audicija za Stand up komičara Audicija za Stand up komičara Audicija za Stand up komičara Audicija za Stand up komičara Audicija za Stand up komičara Audicija za Stand up komičara Audicija za Stand up komičara
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4617
Povezane teme

najbolji komičar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.