Komentara: 3
Pregleda: 3195

Atletika: Takmičari "Spartaka" ostvarili zapažene rezultate na dva takmičenja

17.01.2024. u 09:54h
Izvor: Subotica.com
Nastavak sezone atletskih takmičenja u dvorani usledio je proteklog vikenda kada je održano nekoliko takmičenja u različitim atletskim kategorijama, a takmičari "Spartaka" ostvarili su zapažene rezultate.
Atletika: Takmičari "Spartaka" ostvarili zapažene rezultate na dva takmičenja
Foto: Dajana Bašić Palković, Petra Šebešćen i Elena Puškar

Proteklog vikenda u atletskoj dvorani u prestonici održano je Otvoreno prvenstvo Beograda. 

Tri atletičarke AKŽ "Spartak" nastupile su u trci na 800 m i ostvarile vrlo dobre rezultate u izuzetno jakoj konkurenciji. Elena Puškar, iako mlađa juniorka, istrčala je trku za odličnih 2:27,81 min i zauzela 3. mesto. Odmah iza nje, na 4. mesto, plasirala se Dajana Bašić Palković sa 2:30,29 min, dok je Petra Šebešćen u izuzetno borbenoj trci, na svom prvom nastupu na 800 m ostvarila rezultat od 2:37,10 min i tako zauzela petu poziciju.

Atletika: Takmičari "Spartaka" ostvarili zapažene rezultate na dva takmičenjaNa istom takmičenju, ali u disciplini 400 m svoje učešće imale su Elena Puškar i Dajana Bašić Palković. Obe takmičarke popravile su svoj lični rekord u ovoj disciplini u dvorani. Puškareva je ostvarila rezultat od 1:03,28 min i zauzela 5. mesto, dok se na 7. mestu našla Bašić Palković sa 1:03,94 min.

Atletika: Takmičari "Spartaka" ostvarili zapažene rezultate na dva takmičenjaZa vikend su u Novom Sadu, u organizaciji Atletskog saveza Vojvodine, održana Otvorena pojedinačna prvenstva AP Vojvodine u hali u različitim kategorijama.

Violeta Varga, seniorka AKŽ "Spartak", zauzela je 6. mesto u bacanju kugle sa 9,62 m.

U konkurenciji starijih juniorki u disciplini 60 m takmičila se perspektivna Višnja Vilov, koja je u finalnoj trci sa ostvarenim ličnim rekordom od 8,38 s zauzela 6. mesto.

Atletika: Takmičari "Spartaka" ostvarili zapažene rezultate na dva takmičenjaMladi bacač kugle Erik Bite zauzeo je 4. mesto sa 11,27 m u konkurenciji starijih pionira.

Dušan Šimić zauzeo je 3. mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi na 60 m u konkurenciji mlađih pionira sa 9,42 s.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 meseca i 2 nedelje
Komentara: 3
Pregleda: 3195
Povezane teme

atletski klub spartak

atletika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.