Komentara: 2
Pregleda: 1228

Atletika: "Spartak" uspešan na Otvorenom prvenstvu Beograda

19.01.2024. u 08:28h
Izvor: Subotica.com
Subotički atletičari nastupili su na Otvorenom prvenstvu Beograda u dvorani za seniore i seniorke za 2024. godinu održanom u sredu, 17. januara, koji je imao međunarodni karakter, a na kome su ostvarili zapažene rezultate i plasmane.
Atletika: "Spartak" uspešan na Otvorenom prvenstvu Beograda

Darijo Bašić Palković ubedljivo je pobedio u trci na 800 m sa 1:52,81 min i ostvario ulazak u reprezentaciju za tromeč  Srbija - Hrvatska - Slovenija koji bi trebalo da se održi 24. januara, a nakon toga ukoliko to rezultat omogući, i učešće na seniorskom prvenstvu Balkana u dvorani.

U istoj trci, stariji junior i novi član "Spartaka" Veljko Vasiljević ostvario je odličnih 1:56,48 min, što mu je ujedno i lični rekord u dvorani i drugi rezultat u karijeri. Ovim rezultatom Vasiljević je zauzeo 3. mesto.

Atletika: "Spartak" uspešan na Otvorenom prvenstvu BeogradaSofija Dobrički je u svojoj prvoj trci u dvorani ove zimske sezone, u trci na 400 m, zauzela odlično 2. mesto vrlo dobrim rezultatom od 58,66 s.

Treneri navedenih atletičara su Zvezdan Kalmar i Jožef Kereši.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 meseca i 2 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 1228
Povezane teme

atletski klub spartak

zvezdan kalmar

darijo bašić palković

jožef kereši

sofija dobrički

veljko vasiljević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.