Komentara: 1
Pregleda: 997

Atletika: Pregršt odličja Spartaka sa dva takmičenja

23.03.2021. u 13:30h
Izvor: Subotica.com
Atletičari Spartaka učestvovali su u nedelju, 21. marta, na Zimskom kupu Srbije u bacačkim disciplinama za seniore i mlađe juniore u Sremskoj Mitrovici i na Dvoranskom prvenstvo Srbije za veterane u Beogradu, sa kojih su se vratili sa brojnim odličjima i zapaženim rezultatima.
Atletika: Pregršt odličja Spartaka sa dva takmičenja

Na Zimskom kupu u kategoriji mlađih juniora nastupio je atletičar Spartaka Tamaš Čorba i to u dve discipline - u bacanju kugle i kladiva. U obe discipline zauzeo je 3. mesto sa postignutim ličnim rekordima. Čorba je u disciplini bacanja kugle ostvario rezultat od 13,74 metara, a u bacanju kaladiva 39,00 metara.

Na istom takmičenju, u konkurenciji seniorki, nastupila je Dijana Šefčić u disciplini bacanja kugle. Šefčić je zauzela 4. mesto rezultatom 11,23 metra.

Na takmičenju u Sremskoj Mitrovici atletičare Spartaka stručno je vodio trener Bela Evetović.

Istog dana, u Beogradu, održano je Dvoransko prvenstvo Srbije. AKŽ "Spartak" je ii na ovom takmičenju mao svoje predstavnike koji su ostvarili zapažene rezultate.

Veteran Radovan Radulović osvojio je tri prva mesta u kategoriji muškaraca starijih od 65 godina, u disciplinama 3.000 metara hodanje, 3.000 metara i štafeti 4x200 metara.

U kategoriji muškaraca starijih od 55 godina Silvester Kasiba je zauzeo  prva mesta u disciplinama  bacanja kugle i skok u vis.

Arpad Šinko nastupio je u disciplini bacanja kugle i zauzeo 1. mesto u kategoriji muškaraca 40+, dok je veteranka Violeta Varga u istoj disciplini u kategoriji žena starijih od 35 godina zauzela takođe 1. mesto.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 997
Povezane teme

atletičari spartaka

atletika

atletičarski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.