Komentara: 1
Pregleda: 1223

Atletika: Maksim Puškar šampion Srbije u uzrastu mlađih juniora

24.02.2021. u 09:46h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda u Beogradu je održano Dvoransko prvenstvo Srbije u atletici za mlađe juniore i juniorke na kojem je učestvovao i Atletski klub "Spartak". Na 3.000 metara šampion Srbije je Subotičanin Maksim Puškar, dok je ženska juniorska štafeta Spartaka sedma.
Atletika: Maksim Puškar šampion Srbije u uzrastu mlađih juniora

Boje subotičkog atletskog kluba na ovom takmičenju branili su Maksim Puškar, u kategoriji mlađih juniora, u disciplini 3.000 metara i štafetu 4x200 metara, kao i ženska štafeta juniorki koju su činili Jovana Bidžić, Ines Matković, Anđela Rašković i Minja Kopunović.

Maksim je ostvario izuzetan uspeh postavši prvak Srbije na 3.000 metara u dvorani za tekuću godinu, pretrčavši deonicu u vremenu 9:05,64, što je i njegov novi lični rekord u ovoj disciplini.

- U izuzetno napetoj trci Maksim je pokazao izdržljivost, taktičku zrelost i na kraju izuzetnu brzinu. Pobednik trke odlučen je u sprinterskom obračunu Puškara i takmičara iz Novog Pazara - kratko je prokomentarisao njegov trener, Zvezdan Kalmar.

Atletika: Maksim Puškar šampion Srbije u uzrastu mlađih juniora

Što se tiče ženske juniorske štafete AKŽ "Spartak", pod stručnim vođstvom trenera Jožefa Kerešija, ona je takođe nastupila u disciplini 4x200 metara, a u veoma jakoj konkurenciji Subotičanke su zauzele 7. mesto, s vremenom 1:49,42.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1223
Povezane teme

atletičari spartaka

atletika

atletičarski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.