Komentara: 1
Pregleda: 1857

Atletika: Darijo Bašić Palković osvojio bronzanu medalju na dvoranskom prvenstvu u Beogradu

20.02.2024. u 09:38h
Izvor: Subotica.com
Atletika: Darijo Bašić Palković osvojio bronzanu medalju na dvoranskom prvenstvu u Beogradu

Proteklog vikenda, 17-18. februara, u Beogradu održano je Prvenstvo Srbije u dvorani za seniore, u muškoj i ženskoj konkurenciji. Takmičenje je okupilo više od 250 vrhunskih atletičara iz 50 atletskih klubova, koji su se takmičili u čak 40 disciplina.

Odličan nastup na ovom prvenstvu imao je i atletičar AKŽ "Spartak" Darijo Bašić Palković, pod stručnim vođstvom trenera Zvezdana Kalmara, koji je na samom završetku zimskog dela sezone, osvojio bronzanu medalju na 400 m u izuzetno taktički teškoj trci i kroz cilj prošao u vremenu od 49,40 s.

Atletika: Darijo Bašić Palković osvojio bronzanu medalju na dvoranskom prvenstvu u BeograduDrugog dana takmičenja Darijo je nastupio u disciplini 200 m, u kojoj je zauzeo 7. mesto sa razultatom od 22,84 s i time značajno popravio svoj lični rekord u dvoranskim uslovima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 meseca i 1 nedelju
Komentara: 1
Pregleda: 1857
Povezane teme

atletski klub spartak

atletičari spartaka

atletika

atletičarski klub spartak

darijo bašić palković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.