Komentara: 0
Pregleda: 3680

Atletičarke Spartaka na kvalifikacijama za Kup Srbije

06.09.2013. u 14:42h
Izvor: Sportski savez Subotice
Mlade atletičarke i atletičari Spartaka imali su zapažene nastupe tokom prvog dana vojvodjanskih kvalifikacija za Kup Srbije (1996 i mlađi).
Atletičarke Spartaka na kvalifikacijama za Kup Srbije

Luna Vodana Jović (1998) je u opuštenoj taktičkoj trci pobedila na 400m rezultatom 59.50. U toj trci Luna je uvežbavala finiš za poslednjih 150m trke, što će joj biti potrebno sledećih sedmica kada se očekuju finala u starije juniorskoj i mlađe juniorskoj konkurenciji.

Štafeta 4x100 za mlađe juniorke u sastavu (Kenjereš, Jović, Savanov, Ilić) je pobedila u izuzetno neizvesnoj trci snažnu štafetu Vojvodine i time stavila do znanja da se može očekivati da u finalu koje se održava za dve nedelje ima šanse da se bori i za medalju na nacionalnom nivou.

Osim ova dva prva mesta Ilić Jovana i Kenjereš Valentina su ostvarile odlične rezultate na 100 i 400m i u klubu se nadaju da će se kvalifikovati među 12 najbržih atletičarki i steći pravo da trče u finalu Kupa, a možda osvoje i neko od odličja.

Izvor: Sportski savez Subotice
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3680
Povezane teme

atletski klub spartak

atletika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.