Komentara: 1
Pregleda: 5249

Atletičarka Luna Jović juniorski prvak Srbije

25.06.2013. u 10:13h
U Sremskoj Mitrovici na gradskoj atletskoj stazi održano je "prvenstvo Srbije za mlađe juniorke i juniore" ( '96 i '97 godište - 17 godina starosti) na kome je naša sugrađanka i članica AK "Spartak" iz Subotice - Luna Vodana Jović ('98) potvrdila svoju odličnu formu na 400m (58.85 sekundi) i potvrdila svoju kvalifikacionu normu za Evropske olimpijske igre mladih i pobedila u trci na 400m osvojivši titulu prvakinje Srbije.
Atletičarka Luna Jović juniorski prvak Srbije

Bila je to izuzetno snažna i teška trka u kojoj je Luna manirom iskusnog atletičara izdržala napade dve godine starijih koleginica i donela najznačajniju titulu u svoju veliku zbirku titula i uspeha.

Ilić Jovana ('97) je odličnim ličnim rekordom izborila finale na 100m, ali je na startu trke u finalu slomila papučicu startnog bloka i nije uspela da dostigne osvajanje medalje što bi joj najverovatnije pošlo za rukom da se taj nesrećni slučaj nije dogodio.

Nemanja Ćurčić i Firic David (obojica '97 godište) su postigli odlične lične rekorde na 1500m u finalu trke, pokazavši da su na odličnom putu da uskoro postanu jedni od najboljih srednjeprugaša u Srbiji.

Bojana Savanović ('99) i Valentina Kenjereš ('97) su odlično nastupale u trkama na 100m i 400m i postigle odlične rezultate.

Atletičarka Luna Jović juniorski prvak Srbije

Sledeći važan ispit Lune Vodane će biti pionirsko prvenstvo Srbije koje će se održati u Senti 7. jula, na kome se nadaju da će uspeti da obore rekord Srbije za pionirke na 300m. Atletski klub "Spartak" joj želi uspeh i dobre pripreme za Evropske olimpijske igre mladih i ostala takmičenja ove sezone.

Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 5249
Povezane teme

atletski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.