• Pregleda: 1579

"ATB Sever" organizuje tradicionalni humanitarni turnir u malom fudbalu

Kompanija ATB "Sever" organizuje tradicionalni humanitarni turnir u malom fudbalu, koji će se održati 22. juna na fudbalskom stadionu unutar fabričkog kompleksa. Prijave ekipa su do 19. juna.
"ATB Sever" organizuje tradicionalni humanitarni turnir u malom fudbalu

ATB "Sever" poziva sve zainteresovane ekipe da se odazovu na ovu humanitarnu akciju, jer će prikupljena sredstava biti utrošena za kupovinu potrebne opreme za Odeljenje za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Opšte bolnice Subotica.

- Od sredstava koja smo prikupili prošle godine, Odeljenju za neonatologiju u Opštoj bolnici Subotica doniran je respirator sa dodatkom koji omogućava da se koristi za bebe i jedan pulsni oksimetar. Prošlogodišnju donaciju su dodatno finansijski podržali Samostalni sindikat, Industrijski sindikat, kao i sama kompanija ATB "Sever" - navode organizatori.

Zainteresovane ekipe mogu se prijaviti do 19. juna. Kotizacija iznosi 5.000 dinara po ekipi, a o rasporedu utakmica prijavljeni učesnici biće detaljno obavešteni nakon isteka roka za prijavu učešća na turniru.

Domaćin će za sve učesnike turnira obezbediti ručak, uz prijatno druženje. Ekipu možete prijaviti putem telefona 024/665-119 ili putem mejla .

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.