Komentara: 7
Pregleda: 3372

Asfaltiranje Nišavske?

26.03.2012. u 17:20h
Izvor: RTV Yueco
Asfaltiranje Nišavske?

Trideset i šest domaćinstava iz Nišavkske ulice u MZ Peščara, potpisalo je peticiju koja je prosleđena rukovodstvu mesne zajednice, u vezi asfaltiranja njihove ulice. Prema njihovima rečima, u ulici imaju kompletnu infrastrukturu, osim asfalta, koji im je obećan još pre mnogo godina. U rukovodstvu mesne zajednice kažu da je Nišavska samo jedna od mnogobrojih ulica u Peščari koje bi trebalo asfaltirati, ali bez obzira na to, razumeju revolt građana i iz tog razloga su se krajem prošle godine i obratili Direkciji za izgradnju grada.

Stanovnici Nišavske ulice kažu da su im nekoliko puta već obećavali da će dobiti asfalt, ali sve je ostalo samo na obećanjima. Oni ne žele više da čekaju i da slušaju prazna obećanja, nego da su odlučili da stvar uzmu u svoje ruke.

U rukovodstvu mesne zajednice kažu da imaju veliki broj pokrenutih inicijativa za uređivanje ulica, između ostalog i za Nišavsku, ali da nema novca za asfaltiranje svih.

U Direkciji za izgradnju grada kažu da je kod Nišavske ulice najveći problem regulacija. Oni će pokušati da novom regulacijom urede ulicu bez rušenja ograda, i da u takvim uslovima ulica dobije asfalt širine minimum 3 metra. U tom slučaju ulica bi bila jednosmerna.

Dakle čim se nabave sredstva, odnosno novac za asfaltiranje, meštani ove ulice više neće morati hodati po prašini, odnosno blatu, u zavisnosti od vremenskih uslova.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 7
Pregleda: 3372
Povezane teme

Direkcija za izgradnju grada Subotice

Asfaltiranje ulica u Subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.