Komentara: 0
Pregleda: 1895

Asfaltirana i poslednja ulica

03.05.2012. u 16:38h
Izvor: RTV Yueco
Počelo je asfaltiranje ulice Antona Aškerca u Mesnoj zajednici Kertvaroš. Ulica je asfaltirana u sklopu projekta asfaltiranja 24 ulice u gradu, za koje je lokalna samouprava izdvojila 150 miliona dinara. Vrednost radova na asfaltiranju ulice je tri miliona dinara i nakon završenih radova, MZ Kertvaroš biće kompletno asfaltirana.
Asfaltirana i poslednja ulica

Ovo je alternativni put za ulicu Partizanskih baza, dug je 350 metara, a naredih dana biće presvučen novim asfaltom. Ulica je pre početka asfaltiranja proširena, tako da će od sada saobraćaj u oba smera biti neometan.

Uređivanjem ove ulice saobraćaj u celoj mesnoj zajednici biće rasterećeniji. Antona Aškerca poslednja je ulica u Kertvarošu koja je asfaltirana. Jedino što je ostalo da se uradi jeste još nekoliko proširenja određenih ulica, ali će završetkom ove, mesna zajednica biti kompletno asfaltirana.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1895
Povezane teme

Asfaltiranje ulica u Subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.