Komentara: 2
Pregleda: 2700

Asfalt za ulicu Mije Mandića u Tavankutu

19.03.2012. u 16:31h
Izvor: SuMedija
Asfalt za ulicu Mije Mandića u Tavankutu

U toku su radovi na asfaltiranju ulice Mije Mandića u Tavankutu, koji će, prema informacijama iz Direkcije za izgradnju grada, biti gotovi u roku od nedelju dana. Mehanizacija „Vojputa“ je izvršila sve neophodne pripreme, pa se očekuje da će uskoro početi i nanošenje asfalta.

- Ovo je više nego značajno za stanovnike ovog dela naselja, jer je ulica na jednom delu ulegnuta i postaje neprohodna svaki puta kada padne jača kiša ili kada se topi sneg. Ostaje da se uradi još par ulica blizu centra sela i imaćemo potpuno asfaltirano naselje – rekla je Nataša Stipić, predsednica Saveta Mesne zajednice Tavankut.

Gradonačelnik Saša Vučinić je dodao da je ovo još jedan dokaz da lokalna samouprava vodi računa i o prigradskim i o gradskim mesnim zajednicama.

- Rešavamo one probleme koje nam mesne zajednice postave kao prioritete za njihova naselja. Svesni smo da imo još mnogo neasfaltiranih ulica na teritoriji grada, jer je taj segment dosta bio zapostavljen tokom minule dve decenije, ali mi smo od 2010. godine pokrenuli stvari sa mrtve tačke i nastojaćemo da u narednom periodu svaki Subotičanin ima asfalt do kućnog praga – ističe Vučinić.

Direktor Direkcije za izgradnju, Josip Kovač Striko, dodao je da je dužina ulice 330 metara, da je vrednost radova oko četiri miliona dinara, a da je izvođač „Vojput“.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 2700
Povezane teme

Saša Vučinić

vojput

tavankut

asfaltiranje ulica u tavankutu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.