Komentara: 2
Pregleda: 3946

Anketiranje putnika Subotica-transa

28.03.2012. u 13:17h
Anketiranje putnika Subotica-transa
Javno preduzeće za prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju "Subotica-trans" Subotica, u okviru IPA projekta PREKOGRANIČNE SARADNJE IZMEĐU MAĐARSKE I SRBIJE, "Razvoj integralnog sistema javnog transporta u regionu Subotica-Segedin ", 29. marta i 1. aprila 2012. vršiće anketiranje putnika i brojanje vozila.

Tokom ovog anketiranja obaviće se i brojanje putnika u javnom prevozu (autobusi: Subotica-Segedin, Kanjiža-Reszke-Segedin, vozovi: Segedin-Reske, Subotica-Horgoš) i anketiranje putnika u automobilima na granici (Horgoš/Reske i Đala, Tisasiget). Anketa domaćinstava će se takođe sprovesti u Subotici, u naseljima u pograničnom prostoru, kao i u Segedinu, u toku aprila meseca 2012. godine.

Cilj ovog projekta je razvoj integralnog sistema javnog prevoza u regionu Subotica - Segedin koji bi povezao zajednice sa obe strane granice. Novi integralni sistem bi se sastojao iz usklađenih linija javnog transporta (železničkog i autobuskog), integralnog sistema elektronske naplate karata, elektronskog prikupljanja podataka u realnom vremenu i koordinacije rasporeda različitih transportnih operatera.

Postavljeno pre 12 godina i 4 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 3946
Povezane teme

IPA projekat

Suboticatrans

anketiranje putnika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.