• Pregleda: 3542

Anketiranje putnika Subotica-transa

Anketiranje putnika Subotica-transa
Javno preduzeće za prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju "Subotica-trans" Subotica, u okviru IPA projekta PREKOGRANIČNE SARADNJE IZMEĐU MAĐARSKE I SRBIJE, "Razvoj integralnog sistema javnog transporta u regionu Subotica-Segedin ", 29. marta i 1. aprila 2012. vršiće anketiranje putnika i brojanje vozila.

Tokom ovog anketiranja obaviće se i brojanje putnika u javnom prevozu (autobusi: Subotica-Segedin, Kanjiža-Reszke-Segedin, vozovi: Segedin-Reske, Subotica-Horgoš) i anketiranje putnika u automobilima na granici (Horgoš/Reske i Đala, Tisasiget). Anketa domaćinstava će se takođe sprovesti u Subotici, u naseljima u pograničnom prostoru, kao i u Segedinu, u toku aprila meseca 2012. godine.

Cilj ovog projekta je razvoj integralnog sistema javnog prevoza u regionu Subotica - Segedin koji bi povezao zajednice sa obe strane granice. Novi integralni sistem bi se sastojao iz usklađenih linija javnog transporta (železničkog i autobuskog), integralnog sistema elektronske naplate karata, elektronskog prikupljanja podataka u realnom vremenu i koordinacije rasporeda različitih transportnih operatera.

povezane teme

2
Always Ultra Odgovori
Ne vidim kako se moze unaprediti saobracaj na relaciji SU- Szeged dok postoji gvozdena zavesa od granice?? To je opsta glupost obecavati!

Drugo- nije mi jasno zasto do Zagreba ima samo jedna linija dnevno (u 8h ujutro) i to preko Novog Sada?? Zasto nemaju polazak uvece pa da se vraca recimo sutradan uvece?? Da li ikome to pada na pamet sem meni??
Ovako, daleko brze i komotnije se u hrvatsku metropolu stize Nis Expressom i to preko BG (samo petkom i nedeljom, polazi iz SU u 21.30, presedanje u BG u 0.50, stize na Autobusni kolodvor ZG oko 6.20 ujutro) !!
Always Ultra Odgovori
Samo da dodam da se pomenuti Nis Express koji u ZG stize oko 6.20 izjutra, iz ZG za BG polazi istog tog dana u 14h popodne cime imate gotovo idealnih 7,5 sati za razgledanje grada (uz upotrebu svugde dostupnog tramvaja)! U Beogradu imate presedanje za SU oko 19.30 i tu ste oko 23h uvece!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.