Komentara: 0
Pregleda: 1429
Foto

"Anđeli severa" donirali dečju hranu Domu "Kolevka"

29.12.2021. u 13:53h
Izvor: Subotica.com
"Anđeli severa" donirali dečju hranu Domu "Kolevka"

Humanitarno udruženje „Anđeli severa“ iz Bačke Topole doniralo je danas 500 kašica za decu Domu za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju „Kolevka“.

- Zahvaljući saradnji sa našim prijateljima iz fondacije Banka hrane Srbije dobili smo hranu za decu, koju smo donirali Domu „Kolevka“ – kaže Dejana Draškić iz udruženja „Anđeli severa“, koje je i do sada pomagalo Opštu bolnicu i „Kolevku“ i to u vidu stvari koje su im neophodne za svakodnevno funkcionisanje. – Do sada smo imali dve akcije za dečje odeljenje Opšte bolnice i jednu za „Kolevku“ i sada smo ponovo tu, a i nastavićemo sa ovakvim aktivnostima.

U znak zahvalnosti na značajnoj donaciji Dom „Kolevka“  je „Anđelima severa“ uručio zahvalnicu.

- Hvala Vam što ste na poseban način obogatili živote naše dece i učinili da njihovo detinjstvo bude veselije, lepše i srećnije, jer prava snaga čoveka krije se u težnji prema dobru, koje čovek određuje u mislima, izražava u rečima i sprovodi u delima. Ne postoji ništa vrednije od nasmejanog deteta, jer samo srećno dete je zdravo dete. Samo oni koji daju i dele nesebično znaju da veličina davanja nije u onom što poklanjaju nego u veličini osmega koji dobiju – navodi se u zahvalnici koju je potpisao direktor Stojan Soković.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 meseca i 4 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1429
Povezane teme
kolevka deca iz kolevke dom za decu ometenu u razvoju kolevka donacija kolevka
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.