Komentara: 0
Pregleda: 2005
Foto

"Anđeli severa" donirali dečju hranu Domu "Kolevka"

29.12.2021. u 14:53h
Izvor: Subotica.com
"Anđeli severa" donirali dečju hranu Domu "Kolevka"

Humanitarno udruženje „Anđeli severa“ iz Bačke Topole doniralo je danas 500 kašica za decu Domu za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju „Kolevka“.

- Zahvaljući saradnji sa našim prijateljima iz fondacije Banka hrane Srbije dobili smo hranu za decu, koju smo donirali Domu „Kolevka“ – kaže Dejana Draškić iz udruženja „Anđeli severa“, koje je i do sada pomagalo Opštu bolnicu i „Kolevku“ i to u vidu stvari koje su im neophodne za svakodnevno funkcionisanje. – Do sada smo imali dve akcije za dečje odeljenje Opšte bolnice i jednu za „Kolevku“ i sada smo ponovo tu, a i nastavićemo sa ovakvim aktivnostima.

"Anđeli severa" donirali dečju hranu Domu "Kolevka"U znak zahvalnosti na značajnoj donaciji Dom „Kolevka“  je „Anđelima severa“ uručio zahvalnicu.

- Hvala Vam što ste na poseban način obogatili živote naše dece i učinili da njihovo detinjstvo bude veselije, lepše i srećnije, jer prava snaga čoveka krije se u težnji prema dobru, koje čovek određuje u mislima, izražava u rečima i sprovodi u delima. Ne postoji ništa vrednije od nasmejanog deteta, jer samo srećno dete je zdravo dete. Samo oni koji daju i dele nesebično znaju da veličina davanja nije u onom što poklanjaju nego u veličini osmega koji dobiju – navodi se u zahvalnici koju je potpisao direktor Stojan Soković.

Izvor: Subotica.com
Udruženje "Anđeli severa" doniralo kašastu hranu za decu "Kolevke" Udruženje "Anđeli severa" doniralo kašastu hranu za decu "Kolevke" Udruženje "Anđeli severa" doniralo kašastu hranu za decu "Kolevke" Udruženje "Anđeli severa" doniralo kašastu hranu za decu "Kolevke" Udruženje "Anđeli severa" doniralo kašastu hranu za decu "Kolevke" Udruženje "Anđeli severa" doniralo kašastu hranu za decu "Kolevke" Udruženje "Anđeli severa" doniralo kašastu hranu za decu "Kolevke"
Postavljeno pre 2 godine i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2005
Povezane teme

kolevka

deca iz kolevke

dom za decu ometenu u razvoju kolevka

donacija kolevka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.