Komentara: 1
Pregleda: 1432

Američki konzulat organizuje susret sa subotičkim studentima

19.09.2018. u 16:53h
Izvor: Subotica.com
Kako uspešni studenti mogu da borave u SAD, da bi u okviru posete radili, a nakon toga i da proputuju širom Amerike? Konzulat SAD u Srbiji predstavlja program SWT za subotičke studente.
Američki konzulat organizuje susret sa subotičkim studentima

U četvrtak, 20. septembra, u Plavoj sali Gradske kući od 18 časova, Konzulat SAD u Srbiji će prirediti prezentaciju studentskog programa "Summer Work & Travel 2019" (SWT) za sve studente koji studiraju u Subotici.

Ovaj program omogućava uspešnim studentima u Srbiji da nekoliko meseci borave u SAD, rade privremene poslove i na kratko proputuju SAD nakon završetka programa.

Studenti koji razmišljaju da se prijave za program "SWT 2019" mogu da saznaju sve o tom programu i neposredno da postave pitanja konzularnim službenicima. Nakon SWT prezentacije biće održana i prezentacija lutrijskog viza programa "DV2020", a svi zainteresovani će takođe imati prilike da postave pitanja i da čuju najnovije informacije o tom programu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1432
Povezane teme

studiranje u inostranstvu

work and travel program

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.