Komentara: 0
Pregleda: 3421

Američka ambasadorka posetila Radio Suboticu

02.03.2012. u 17:38h
Američka ambasadorka posetila Radio Suboticu

Ambasadorka SAD u Srbiji Meri Vorlik danas je u Subotici posetila najstariju radio stanicu u gradu. Rukovodstvo Radio Subotice upoznalo je ambasadorku Vorlik sa 44-tvorogodišnjim istorijatom i radom Radija. Američka ambasadorka rekla je da je impresionirana što Radio Subotica emituje redovni program na toliko jezika manjina i da to smatra pravim negovanjem multikulturalnosti.

Nakon obilaska redakcija i studija, ambasadorka Vorlik dala je ekskluzivan intervju Radio Subotici. U njemu je čestitala građanima Subotice i Srbije na dobijanju kandidature za članstvo u EU. - Ovo je veliki dan za Srbiju, čime će postati atraktivnija za strana ulaganja, rekla je ambasadorka Vorlik.

Američka ambasadorka pohvalila je napore grada Subotice na smanjenju nezaposlenosti kroz nove investicije. -Impresivno je to što grad čini na privlačenju stranih investicija i ojačavanju ekonomije i mi ćemo ohrabrivati američke investitore da ulažu u Srbiji, rekla je ambasadorka Vorlik.

Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3421
Povezane teme
Radio Subotica direktor Radio Subotice Toni Bedalov
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.