Komentara: 0
Pregleda: 2235

Ambush music festival

25.04.2009. u 12:06h
Izvor: RTV Yueco
<p>U okviru druge večeri new age muzike Ambush festivala,koji se održava u Ba&scaron; kući,sinoć je publika mogla da uživa u izložbi mlade slikarke Svetlane Ninković kao i u izvođenju muzičkih grupa &ldquo;Port Royal&rdquo; iz Đenove i &ldquo;Sloan&rdquo; benda iz Beča.</p>
Ambush music festival

Mlada novosadska umetnica, Svetlana Ninković, sinoć je u okviru Ambush festivala koji se održava u prostorijama Baš kuće, subotičkoj publici po prvi put predstavila svoja umetnička dela pod nazivom “Čarobna šuma”. Kako je navela inspiraciju za svoje slike pronalazi svuda, odn. svoje emocije i raspoloženja prenosi na platno što joj predstavlja veliko zadovoljstvo.

Grupa “Port Royal” iz Đenove ,bila je pravo osveženje na ovom festivalu. Nastupe su imali u gotovo svim zemljama Evrope, na manjim i većim festivalima.Kako kažu, reakcije publike su bile veoma različite s obzirom da imaju pomalo neobičnu kombinaciju audio i video izvođenja.

Ideja Ambush festivala je da se ponudi neki novi Spot light,odn. tretiranje neke nove vrste muzike bilo da se radi o elektro,rok,ambijentalnoj ili eksperimentalnoj vrsti ,odnosno video-muzičkim eksperimentima čije vreme tek dolazi.

Poslednja dva dana festivala,obeležiće bendovi iz Subotice,Novog Sada i Beograda.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2235
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.