Komentara: 2
Pregleda: 2353

Ambasador Nemačke u Subotici 

22.04.2015. u 19:06h
Izvor: RTV City
Ambasador SR Nemačke u Srbij Hajnc Vilhelm, posetio je danas Suboticu.
Ambasador Nemačke u Subotici 

U sklopu posete, ambasador Nemačke obišao je industrijsku zonu zajedno sa premijerom Vučićem, a potom se sastao i sa gradonačelnikom grada Subotice Jeneom Maglaijem kao i sa predsednikom Skupštine grada Ilijom Maravićem.

Tema razgovora u Gradskoj kući bile su investicije SR Nemačke u Subotici, kao i otvaranje prostorija Nemačkog nacionalnog saveta  u našem gradu.

Ambasador SR Nemačke posetio je i Osnovnu školu "10. oktobar". U pratnji Blaška Stantića iz Gradskog veća i direktorke škole Gizele Romić, ambasador je prisustvovao časovima biblingvalnih, dvojezičnih nemačkih odeljenja,srpskog i mađarskog. U ovoj školi dvojezična nastava je počela pre dve godine sa 38 učenika, a danas već 178 učenika uči nemački jezik.

Izvor: RTV City
Poseta Ambasadora Nemačke Poseta Ambasadora Nemačke Poseta Ambasadora Nemačke Poseta Ambasadora Nemačke Poseta Ambasadora Nemačke Poseta Ambasadora Nemačke Poseta Ambasadora Nemačke Poseta Ambasadora Nemačke
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 3 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 2353
Povezane teme

nemački ambasador

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.