Komentara: 33
Pregleda: 5015

Almaši: Preispitati rad Vodovoda i Biznis inkubatora

16.01.2014. u 15:09h
Izvor: RTV Yueco
Udruženje “Upravo sada” u narednih nekoliko dana će da podnese krivičnu prijavu protiv N.N. lica za neovlašćeno korišćenje pečata Mesne zajednice "Veliki Radanovac", a sumnja se i na falsifikovanje potpisa za prenos sredstava za investicije u mesnoj zajednici.
Almaši: Preispitati rad Vodovoda i Biznis inkubatora

Prvi čovek pomenute partije Silard Almaši kaže da sumnjaju da je novac utrošen na izgradnju kružnog toka na kraju Peščarine ulice, a novac je bio namenjen za gradnju atarskih puteva.

Silard je rekao da kao kod Čistoće revizija poslovanja trebalo bi da se obavi u Biznis inkubatoru i Javnom komunalnom preduzeću “Vodovod i kanalizacija”, jer u svom poslovanju imaju niz nepravilnosti. Silard je rekao da treba da se ispita rad svih komunalnih preduzeća, pa čak i onih kojima rukovodi Savez Vojvođanskih Mađara.

Na pitanje novinara koliko ima radnih sati, koja mu je pozicija u Čistoći i da li odlazi na posao Silard je vešto izbegavao odgovor i rekao da sve radi u skladu sa zakonom i da na sva pitanja odgovoriće kada pribavi podatke i o drugim odbornicima koji rade u javnim preduzećima.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 33
Pregleda: 5015

Povezana vest

Povezane teme

silard almaši

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.