Komentara: 3
Pregleda: 4123

Aleksandar Vlahović novo pojačanje KK "Spartak"

11.11.2015. u 09:55h
Izvor: RTV City
Košarkaški klub "Spartak" dobio je veliko pojačanje na poziciji plejmejkera. Kako saznajemo, nakon neuspešnih pregovora sa Stefanom Potom, nova akvizicija Spartaka na mestu organizatora igre je iskusni Aleksandar Vlahović (1990 / 190cm).
Aleksandar Vlahović novo pojačanje KK "Spartak"

Rođeni Novosađanin u dosadašnjoj karijeri nosio je dres Sloge iz Kraljeva, Mađarskih ekipa Falko i Jasberenji, Bugarske ekipe Černo More iz Varne a blistave trenutke karijere beležio je u Rumuniji u dresu Oradee i Asesofta, a bio je i na spisku igrača za Univerzijadu u Kazanju 2013. godine.

Vlahovića krase odličan prvi korak i dobar šut, a zanimljivo je da je u jednom delu svoje karijere nosio dres drugog tima Partizana u Drugoj ligi Srbije kada je i postavio rekord karijere sa 52 poena (16/29 iz igre) i indeksnih 57 poena.

26-godišnji plejmejker (190cm) je već odradio prvi trening sa svojim novim saigračima, a svoj debi imaće predstojećeg vikenda u meču sa FMP Železnikom. Njegovim dolaskom Spartak je mnogo dobio na mestu organizatora igre, gde je imao određenih problema nakon odlaska Stanojevića.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4123
Povezane teme

košarkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.