Komentara: 3
Pregleda: 5669
Video

Aleksandar Dujin orkestra (veče kubansko-brazilske muzike) 21. marta u Velikoj većnici

14.03.2018. u 13:05h
Izvor: Subotica.com
Veče posvećeno kubansko-brazilskoj muzici održaće se u sredu, 21. marta, u Velikoj većnici Gradske kuće, s početkom u 19 časova i 30 minuta. U okviru programa izvešće se specijalni džez-latino aranžmani za kvartet, koje je napisao Aleksandar Dujin.
Aleksandar Dujin orkestra (veče kubansko-brazilske muzike) 21. marta u Velikoj većnici

Aleksandar Dujin orkestra je muzički sastav koji već punih 20 godina radi u našoj zemlji i inostranstvu. Za ovu priliku, kvartet će izvesti muzički program sačinjen od izvornih kubanskih i brazilskih kompozicija u različitim latino ritmovima, nastalim u periodu između 1930. i 1960. godine.

- Muzika koja obiluje ritmom, prelepom harmonijom i melodijom, svakog slušaoca će na trenutak povesti na virtualno putovanje latino svetom, koje obiluje suncem, prelepim pejsažima, mirisima i šumom talasa - najavljuje ovaj muzički sastav.

U Velikoj većnici nastupiće i vokalna solistkinja Nevena Reljin, koja će pevati na portugalskom i španskom jeziku, što će dodatno pojačati slikovitost programa. Za kontrabasom biće Ervin Malina, na bubnjevima Petar Radmilović, dok će Aleksandar Dujin svirati klavir.

Ulaznice za Veče posvećeno kubansko-brazilskoj muzici mogu se kupiti u Vinoteci Zvonko Bogdan, u ulici Matije Korvina, po ceni od 500 dinara.

Izvor: Subotica.com
Veče posvećeno kubansko-brazilskoj muzici Veče posvećeno kubansko-brazilskoj muzici Veče posvećeno kubansko-brazilskoj muzici Veče posvećeno kubansko-brazilskoj muzici Veče posvećeno kubansko-brazilskoj muzici Veče posvećeno kubansko-brazilskoj muzici Veče posvećeno kubansko-brazilskoj muzici Veče posvećeno kubansko-brazilskoj muzici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 2 nedelje
Komentara: 3
Pregleda: 5669

Povezano dešavanje

Povezane teme

koncert

koncert gradska kuća

gradska kuća

velika većnica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.