Komentara: 2
Pregleda: 2409

Aleksandar Čokić osvojio zlatnu medalju na Mastersu u Šapcu

06.10.2015. u 13:20h
Izvor: Subotica.com
U Šapcu je u nedelju održan Masters turnir B klase u stonom tenisu koji se boduje za rang listu mlađih kadeta STSS, a na kojem su učešće uzeli i mlađi kadeti Spartaka.
Aleksandar Čokić osvojio zlatnu medalju na Mastersu u Šapcu

Ovo je bio već treći turnir za mlađe kadete u sezoni. Klub domaćin je bio STK "Lav - Jevremovac", koji je kao i obično obezbedio odlične uslove za igrui boravak.

Mlađe kadete Spartaka su predstavljali Lehel Stojan, Luka Videc i Aleksandar Čokić. Svi Spartakovci su prošli grupnu fazu takmičenja. Videc i Stojan kao drugi u grupi, dok je Čokić prošao na glavnu tablu kao drugi nosilac.

Nažalost, Videc i Stojan su već u prvom kolu glavne table upisali poraz i završili turnir sa plasmanom od 17. do 32. mesta, dok je Čokić bez izgubljenog seta osvojio 1. mesto i zlatnu medalju, savladavši u polufinalu Petrović Đorđa (Železničar - Niš), a u finalnom meču Kovač Žolta (Bačka Topola). Ovom pobedom Čokić je učvrstio prvo mesto na rang mlađih kadeta.

Aleksandar Čokić osvojio zlatnu medalju na Mastersu u Šapcu

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2409
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski klub spartak

stonoteniski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.