Komentara: 1
Pregleda: 4029

Aleksandar Čokić dobio poziv da bude deo kadetske reprezentacije u stonom tenisu

31.05.2017. u 11:19h
Izvor: Subotica.com
Nakon osvajanja Top 12 Srbije Aleksandru Čokiću vrlo brzo je stiglo priznanje u vidu poziva za nastup za nacionalnu selekciju na predstojećem Balkanskom prvenstvu koje počinje za nedelju dana.
Aleksandar Čokić dobio poziv da bude deo kadetske reprezentacije u stonom tenisu

Mladi stonoteniser Spartaka, Aleksandar Čokić, juče je dobio dopis iz Stonoteniskog saveza Srbije u kojem se poziva da bude deo reprezentativne selekcije Srbije na predstojećem Balkanskom šampionatu koji se od 6-10. juna održava u Bugarskoj.

Posle nastupa za reprezentaciju Čokića očekuju nove pripreme, a nakon toga i učešće na Evropskom prvenstvu za mlade (kadete i juniore) u Portugalu, koje je na programu od 14-23. jula.

Konstantan napredak i kontinuitet rezultata mladog Subotičanina sve više dolaze do izražaja pa ni ne čudi poziv selektora jer Čokić je svakako nada i budućnost srpskog tenisa, na ponos njegovih sugrađana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4029
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski klub spartak

stonoteniski klub spartak

aleksandar čokić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.