Komentara: 1
Pregleda: 2541

Aktivisti "Liste za Srbiju" obišli okolna sela

23.04.2012. u 16:51h
Izvor: RTV Yueco
Tokom vikenda aktivisti „Liste za Srbiju“ posetili su Đurđin, Bikovo i Višnjevac. Na postavljenim štandovima deljen je propagandni materijal, a poseta ovim prigradskim mestima bila je prilika da u razgovoru sa meštanima još detaljnije upoznaju probleme sa kojima se njihovi žitelji suočavaju.
Aktivisti "Liste za Srbiju" obišli okolna sela

U Bikovu su Duško Petrović,kandidat DSS na pokrajinskoj listi po većinskom principu i Bogdan Laban, predsednik Opštinskog odbora DSS Subotica, ličnom donacijom obradovali stanovnike ovih naselja  poklonivši im traktorsku kosilicu za travu.

„Ova donacija“, rekao je Petrović, “biće od višestrukog značaja za sve generacije u Bikovu jer će kolisica umnogome olakšati posao meštanima, a ujedno će dobro doći i zbog činjenice da će ubuduće fudbalski teren biti uvek spreman za sporske aktivnosti, i dostupan mladima na korišćenje.“

Bogdan Laban podsetio je da je obećanje koje je dato  ispunjeno,a “kosilica kao poklon žiteljima Bikova samo je dokaz da smo ljudi od reči, da nismo  zaboravili na dato obećanje i da možemo svuda da se pojavimo bez bojazni da će nas građani pogrešno proceniti.“  On je takođe istakao da je poseta Bikovu, Višnjevcu i Đurđinu zamišljena kao akcija podrške mladima koji su ostali na selu i nisu odustali od svoje tradicije.

“Selo u Vojvodini nestaje, a  Demokratska stranka Srbije svojim sveobuhvatnim programom učiniće sve da do toga ne dođe. Jedan od  prvih poteza  je da se mladi privuku da ostanu na selu.Selo je uvek bilo i ostaće sinonim zdravog života a ovi mladi ljudi  to samo potvrđuju. Naša je dužnost da im omogućimo da u što većem broju tu i ostanu, a to ćemo učiniti tako što ćemo selu vratiti život i ponos“ poručio je Bogdan Laban.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2541
Povezane teme

DSS Subotica

izbori subotica 2012

Demokratska stranka Srbije

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.