Komentara: 9
Pregleda: 4219

Akcija „Veži pojas - sačuvaj život“ na Gradskom trgu

29.04.2015. u 16:30h
Izvor: RTV City
Na Gradskom trgu održana je akcija „Veži pojas – sačuvaj život“ usmerena na unapređenje bezbednosti saobraćaja.
Akcija „Veži pojas - sačuvaj život“ na Gradskom trgu

Organizatori akcije su Savet za bezbednost saobraćaja ma svim putevima teritorije Grada Subotice i Auto Moto Savez Srbije.

Akciji su se priključili Crveni Krst Grada Subotice, kao i Odeljenje Saobraćajne policije koja će prikazati svoju opremu, ali i način na koji vrše uviđaj saobraćajne nezgode. Subotičani su imali priliku da vide simulaciju „strma ravan“ koja prikazuje posledice ne vezivanja sigurnosnog pojasa kao i simulaciju vožnje u alkoholisanom stanju nazvane „pijane naočare“.

AMSS se duži niz godina zalaže za veću edukaciju vozača u saobraćaju, kao i na podizanje nivoa svesti o posledicama saobraćajnih nezgoda. Vozači imaju mogućnost edukacije učestvovanjem na manifestacijama na kojima su prikazani brojni situacioni simulatori koji su kreirali inženjeri AMSS. Ujedno jedan od najvažnijih ciljeva je veća bezbednost u saobraćaju za najmlađe, za koje se organizuju brojne radionice, testovi i prezentacije.

Izvor: RTV City
Akcija „Veži pojas – sačuvaj život“ Akcija „Veži pojas – sačuvaj život“ Akcija „Veži pojas – sačuvaj život“ Akcija „Veži pojas – sačuvaj život“ Akcija „Veži pojas – sačuvaj život“ Akcija „Veži pojas – sačuvaj život“ Akcija „Veži pojas – sačuvaj život“ Akcija „Veži pojas – sačuvaj život“
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 9
Pregleda: 4219
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.