Komentara: 9
Pregleda: 2272

Akcija URS-a

02.04.2012. u 16:03h
Izvor: RTV Yueco
Akcija URS-a

Ujedinjeni regioni Srbije za Suboticu početak kampanje obeležili su deleći propagandni materijal na postavljenom štandu, ispred srušene i još uvek neigrađene zgrade novog Narodnog pozorišta.

Svim građanima Subotice opšte je poznato da je stranka G17 plus, koja je sada deo URS-a, pokrenula inicijativu da se jedan od najstarijih objekata kulture u Subotici ne ruši, kada je i prikupljeno nekoliko hiljada potpisa.

URS izražava opšte nezadovoljstvo što je partijska volja bila jača od zdravog razuma građana koji su peticiju potpisali i obećavamo da ukoliko Ujedinjeni regioni Srbije dođu na vlast volja građana nikada neće biti zanemarena - istakao je koordinator URS-a za Suboticu Dragan Rokvić, navodeći da je ovo samo prva u nizu akcija dok će se u narednom periodu URS građanima predstaviti akcijom Stop stranačkom zapošljavanju kao i programom Ujedinjeni za poljoprivredu i kvalitetnom ekonomskom platformom.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 nedelje
Komentara: 9
Pregleda: 2272
Povezane teme

Ujedinjeni regioni Srbije

Ujedinjeni regioni Subotica

URS Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.