Komentara: 4
Pregleda: 4764

Akcija SRC "Prozivka" - hladni napitak za sve posetioce

16.08.2012. u 17:32h
Akcija SRC "Prozivka" - hladni napitak za sve posetioce

Sportsko rekreativni centar "Prozivka" obaveštava sugrađane da će u saradnji sa subotičkom Mlekarom u naredna tri dana svim posetiocima i korisnicima usluga bazena i pratećeg sadržaja poklanjati voćni obrok "Sančo Vanila i Hose Čokita". Ove voćne napitke možete preuzeti u naredna tri dana najranije od 11 časova.

Da podsetimo, radno vreme velikog bazena u okviru SRC "Prozivka" je svakodnevno od 6 do 18 časova, dok vikendom  (sub/ned) pored dnevnog termina postoji i noćni od 20 časova do ponoći.

Što se tiče radnog vremena wellness odeljenja, njihove usluge su vam na raspolaganju od utorka do petka u vremenskom periodu od 7 do 21 čas, dok je vikendom (sub/ned) radno vreme od 8 do 22 časa.

Više informacija na zvaničnom sajtu SRC "Prozivka".

Voćni jogurt jagoda sa dodatkom bombonica "SANČO VANILA" i vanila jogurt sa dodatkom čokoladnih kuglica "HOSE ČOKITO" - idealna kombinacija voca, jogurta i dodatih bonbonica u ovim proizvodima, obezbedjuje potrebne količine kalcijima, fosfora i magnezijuma, kao i vitamina A, D i B2, neophodnih za rast i razvoj dece.

Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 4764
Povezane teme

mlekara subotica

bazen prozivka

sportsko rekreativni centar prozivka

bazen prozivka wellness

bazen prozivka spa

src prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.