• Pregleda: 4327

Akcija SRC "Prozivka" - hladni napitak za sve posetioce

Akcija SRC "Prozivka" - hladni napitak za sve posetioce

Sportsko rekreativni centar "Prozivka" obaveštava sugrađane da će u saradnji sa subotičkom Mlekarom u naredna tri dana svim posetiocima i korisnicima usluga bazena i pratećeg sadržaja poklanjati voćni obrok "Sančo Vanila i Hose Čokita". Ove voćne napitke možete preuzeti u naredna tri dana najranije od 11 časova.

Da podsetimo, radno vreme velikog bazena u okviru SRC "Prozivka" je svakodnevno od 6 do 18 časova, dok vikendom  (sub/ned) pored dnevnog termina postoji i noćni od 20 časova do ponoći.

Što se tiče radnog vremena wellness odeljenja, njihove usluge su vam na raspolaganju od utorka do petka u vremenskom periodu od 7 do 21 čas, dok je vikendom (sub/ned) radno vreme od 8 do 22 časa.

Više informacija na zvaničnom sajtu SRC "Prozivka".

Voćni jogurt jagoda sa dodatkom bombonica "SANČO VANILA" i vanila jogurt sa dodatkom čokoladnih kuglica "HOSE ČOKITO" - idealna kombinacija voca, jogurta i dodatih bonbonica u ovim proizvodima, obezbedjuje potrebne količine kalcijima, fosfora i magnezijuma, kao i vitamina A, D i B2, neophodnih za rast i razvoj dece.

povezane teme

4
bukin Odgovori
Molim vas kad je nastlo to ime SPC"Prozivka" i ko je bio kum.Nije poznato koji su tu sadrzaji zastupljeni osim bazena.Ostalo je park i livada sa jednimipo terenom.Ko time upravlja i prima platu.
Nikola Odgovori
@Bukin: Dali si se ti to sada probudio?
io Odgovori
stvarno je srbija obrnuta zemlja.u celom svetu zatvoreni bazeni rade preko zimskog perioda, i u toku leta su zatvoreni. cudesna jeto zemlja. svaki dan rezervise jednu novu, ali uvek obrnutu vest.
bukin Odgovori
@nikola:E moj Nikola odavno sam ja budan.Znaju tacno oni na koga se moj komentar odnosi sta sam ja mislio.Necu da kazem da spavas ali u neke stvari nisi upucen.Docice vreme pa ce se i oko bazena neke stvari razmrsiti.Tada ti neces tri dana spavati od cudjenja.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.