Komentara: 0
Pregleda: 1247

Akcija "Postani heroj - daruj krv" sutra na Ekonomskom fakultetu

27.11.2017. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
Akcija dobrovoljnog davanja krvi pod nazivom "Postani heroj - daruj krv" organizovaće se sutra, 28. novembra, u holu Ekonomskog fakulteta, u periodu od 8 do 10 časova. Studentski parlament i Studentska Organizacija Ekonomskog Fakulteta u Subotici, pozivaju sve zainteresovane da dobrovoljno daju krv, te na taj način spase nečiji život.
Akcija "Postani heroj - daruj krv" sutra na Ekonomskom fakultetu

Ovo je druga ovakva akcija ove godine, dok je prethodna organizovana u martu, kada se odazvalo 78 studenata, od kojih je njih 56 prihvaćeno kao davalac, čime je potencijalno spaseno 168 života.

Iz Studentskog parlamenta Ekonomskog fakulteta poručuju da se akciji mogu priključiti i oni koji nisu studenti Ekonomskog fakulteta.

- Svima koji žele da daju krvi i priključe se ovoj akciji savetujemo da dođu odmorni, da doručkuju, ali ne masnu hranu, već lagano pecivo. Studenti koji se budu odazvali, dobiće opravdanje za taj dan za izostanak sa vežbi i predavanja - rekli su iz Studentskog parlamenta.

Tokom akcije dobrovoljnog davanja krvi, o potencijalnim davaocima brinuće medicinski tim transfuzije iz Opšte bolnice Subotica, gde će krv biti prosleđena.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1247
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

dobrovoljno davanje krvi

akcija davanja krvi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.