Komentara: 1
Pregleda: 1954

Akcija "Ponesi svoju knjigu u šetnju" u čast godišnjice smrti Danila Kiša

14.10.2020. u 17:20h
Izvor: Subotica.com
Ukoliko želite da svojoj već pročitanoj knjizi dodelite novi dom, prošetajte u četvrtak, 15. oktobra, do Plave fontane, gde će vas u periodu od 13 do 15 časova čekati članovi Knjiženog kluba Fondacije "Danilo Kiš" koji će prikupljati knjige koje ste spremni da poklonite, a ujedno vam i poklanjati dela koja su za vas ustupili drugi sugrađani.
Akcija "Ponesi svoju knjigu u šetnju" u čast godišnjice smrti Danila Kiša

Akcija se organizuje povodom obeležavanja godišnjice smrti Danila Kiša, te će predstavnici Fondacije koja nosi njegovo ime i članovi Književnog kluba tog dana položiti venac na bistu pisca.

Ovom prilikom članovi Književnog kluba će čitati odabrane odlomke Kišovih dela, a ukoliko i ne možete da priložite neko delo, slobodno možete kući da ponesete ono koje odaberete, poručuju iz Fondacije.

U slučaju kiše, akcija "Ponesi svoju knjigu u šetnju" održaće se ispred svečanog ulaza u Gradsku kuću, kod Plave fontane.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1954
Povezane teme

Fondacija Danilo Kiš

Danilo Kiš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.