Komentara: 2
Pregleda: 4196

Akcija „Paket za novorođenu bebu“

18.06.2014. u 18:36h
Izvor: RTV City
U prostorijama Crvenog krsta Subotica danas je realizovana akcija „Paket za novorođenu bebu“. Svi naši sugrađani koji su postali roditelji u periodu od 8. do 15. maja, u nedelji Crvenog krsta, dobili su poklon pakete sa osnovnim potrepštinama za svoje mališane. Inače, u nedelji Crvenog krsta rođeno je 20 beba, 11 devojčica i 9 dečaka.
Akcija „Paket za novorođenu bebu“

Ištvan Arč iz Stare Moravice postao je tata malog Alena koji se rodio 9. maja. Veoma je ponosan i podelio je sa nama pozitivne utiske o ovoj akciji koju je organizovala gradska organizacija Crvenog krsta.

Akciju „Paket za novorođenu bebu“ Crveni krst realizuje po 23. put sa željom da pomogne mladim roditeljima. Ove godine, pored preparata za negu beba, posteljine i drugih potrepština, u paketu se nalazi i priručnik namenjen našim sugrađankama koje su po prvi put postale majke.

Svi oni roditelji koji su na kućne adrese dobili poziv da dođu po svoje pakete u prostorije Crvenog krsta, a nisu danas bili u mogućnosti, mogu to učiniti radnim danima od 8 do 14 časova.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4196
Povezane teme

crveni krst

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.