Komentara: 15
Pregleda: 3482

Akcija Lopata UP u MZ Mali Bajmok

10.12.2012. u 16:21h
Fondacija Makedonsko sunce u Malom Bajmoku pokreće akciju "Dani čišćenja snega" ili „Lopata UP“. Zborno mesto je svakog dana u 12h ispred zgrade Mesne zajednice „Mali Bajmok“, počev od 10.12.2012.godine (ponedeljak).
Akcija Lopata UP u MZ Mali Bajmok

Fondacija Makedonsko sunce poziva sve sugrađane da iskažu solidarnost i da se uključe koliko god mogu, da pre svega očiste sneg ispred svoje kuće, makar najosnovnije - mnogima će i to mnogo značiti, zatim da pomognu svojim komšijama da srede svoje prilaze, da napravimo prohodnost za pešački saobraćaj.

Ovo je vreme kada treba da pokažemo veliku odgovornost i solidarnost koju nesumnjivo i posedujemo. 

Akciju se podržali i pripadnici više sportskih klubova i nevladinih organizacija sa teritorije Mesne zajednice „Mali Bajmok“. Rukovodstvo Mesne Zajednice Mali Bajmok je obećalo da će deliti grickalice i peciva vrednim čistačima snega. S obzirom da je u pitanju nastavak uspešne akcije započete u februaru ove godine , sigurni smo da će se odaziv i uspeh ponoviti.

Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 15
Pregleda: 3482
Povezane teme

mali bajmok

čišćenje snega

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.