Komentara: 0
Pregleda: 3419

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u subotu na Velikoj terasi

13.06.2019. u 11:35h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna akcija dobrovoljnog davanja krvi "Humana subota" održaće se u subotu, 15. juna, na Velikoj terasi na Paliću, od 8 do 11 časova. Dobrovoljne davaoce očekuju besplatni preventivni pregledi, autobuski prevoz, ručak i poseta Zoo vrtu.
Akcija dobrovoljnog davanja krvi u subotu na Velikoj terasi

Slogan ovogodišnje akcije, koju Crveni krst Subotica organizuje u saradnji sa Službom za transfuziju krvi Opšte bolnice, glasi "Bezbedna krv za sve", a akciju će svojim prisustvom i angažmanom podržati i Centar za unapređenje zdravlja i prevenciju bolesti Doma zdravlja, čiji lekari će zainteresovanim sugrađanima pružati besplatne usluge pregleda holesterola, triglicerida, šećera u krvi i krvog pritiska.

Na dan akcije je, uz prikaz knjižice dobrovoljnog davaoca, obezbeđen i besplatan prevoz autobuskom linijom 6, u periodu od 7 do 14 časova. 

Za sve dobrovoljne davaoce krvi i članove njihovih porodica služiće se ručak (pasulj) u 10:15 časova, a obezbeđena im je i besplatna poseta Zoo vrtu, s potvrdom koja se dobija nakon davanja krvi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3419
Povezane teme

velika terasa palić

dobrovoljno davanje krvi

akcija davanja krvi

humana subota

dom zdravlja subotica

transfuziologija opšta bolnica

crveni krst subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.