Komentara: 1
Pregleda: 2348

Akcija: Ako piješ nemoj da voziš

17.07.2012. u 16:11h
Izvor: RTV Yueco
“Ako piješ nemoj da voziš”, slogan je akcije koju su protekla tri vikenda zajednički realizovali subotička policija i lokalna samuprava. U protekla tri vikenda zabeleženo je ukupno 70 prekršaja vožnje u alkoholisanom stanju, zadržano je 19 lica, 88 vozača je isključeno iz saobraćaja, a pauk je odneo 36 vozila. Građanima su deljeni flajeri u toku akcije.
Akcija: Ako piješ nemoj da voziš

Proteklog vikenda realizovana je pojačana kontrola saobraćaja. U toku akcije sankcionisano je 75 prekršaja i podneto je 50 prekršajnih prijava. Sankcionisano je 42 prekršaja vožnje u alkoholisanom stanju, 15 lica je zadržano zbog teške ili potpune alkoholisanosti, a 56 isključeno iz saobraćaja.

Gradski Savet za bezbednost saobraćaja u gradu ima budžet od 20 miliona dinara. Svake godine se realizuje niz akcija u saradnji sa subotičkom policijom, kako bi se poboljšala bezbednost saobraćaja u gradu.

Protekla tri vikenda je kontrolisano ukupno preko 700 vozila. Kao i predhodne godine među prioritetne investicije navedeni su zeleni treptači i video nadzor.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2348
Povezane teme

saobraćajna policija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.