Komentara: 4
Pregleda: 7887

Akademski susreti u okviru kompanije ATB Sever

24.09.2015. u 17:27h
Izvor: Subotica.com
ATB Sever je u saradnji sa Fakultetom tehničkih nauka iz Novog Sada, u svom sedištu u Subotici, organizovao posetu studenata i profesora Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada, predstavnika drugih kompanija i relevantnih privrednih subjekata.
Akademski susreti u okviru kompanije ATB Sever

Program posete je obuhvatao predavanje gđe. Bauer iz nemačke kompanije Schorch, predavanje prof. Kleutges iz Hochschule Niederrhein-a i predavanje prof. Lukića sa Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada.

Teme  predavanja  su bile iz oblasti povlačenja paralele između integracije studenata u ATB Sever i integracije studenata u kompaniji SCHORCH u Nemačkoj, kao i razmenom iskustava, zatim  akademskim pravilima i regulacijama.

Akademski susreti u okviru kompanije ATB Sever

ATB Sever i Fakultet tehničkih nauka iz Novog Sada su 2014. godine potpisali Ugovor o saradnji u okviru koje je sedmoro studenata svoje završne radove radilo u ATB Sever. Studenti su svoje završne radove predstavili u okviru Akademskih susreta.

Ovo je samo jedan od događaja iz planirane saradnje koja će obuhvatati redovne dolaske studenata u ATB Sever radi stručne prakse i izrade završnih radova, posete profesora, predavanja inženjera ATB Severa na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu na različite teme iz prakse.

Izvor: Subotica.com
Kompanija ATB Sever organizovala je susret sa studentima i profesorima FTN Kompanija ATB Sever organizovala je susret sa studentima i profesorima FTN Kompanija ATB Sever organizovala je susret sa studentima i profesorima FTN Kompanija ATB Sever organizovala je susret sa studentima i profesorima FTN Kompanija ATB Sever organizovala je susret sa studentima i profesorima FTN Kompanija ATB Sever organizovala je susret sa studentima i profesorima FTN Kompanija ATB Sever organizovala je susret sa studentima i profesorima FTN Kompanija ATB Sever organizovala je susret sa studentima i profesorima FTN
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 7887
Povezane teme

atb sever

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.